Înapoi la listarea arhivei

17 Mai 2012 - Judetul Covasna va avea sapte masini noi pentru interventii de urgenta

Odata cu sosirea acestor autospeciale, autoritatile doresc ca timpul mediu de raspuns al unitatilor mobile la locul interventiei sa scada.

17 Mai 2012 - Campanie de donare de sange la Bretcu

Centrul de Transfuzie Sanguina Sfantu Gheorghe organizeaza campanie de donare de sange in comuna Bretcu, in data de 25 mai intre orele 8 - 12 la Cabinetul Medical Dr. Szabo Laszlo.

17 Mai 2012 - Maine incepe Bienala de Grafica

A doua editie a evenimentului aduce la Sfantu Gheorghe artisti din 26 de tari.

17 Mai 2012 - Calin Popescu Tariceanu, campanie electorala in Covasna

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu se va afla vineri in judetul Covasna, pentru a sprijini candidatii PNL la alegerile locale.

17 Mai 2012 - Politia, acuzata de imixtiune in campania electorala la Valcele

Adela Socaciu a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca politia a demarat o ancheta in urma unei reclamatii depuse la Primaria Valcele de un cetatean care afirma ca desi nu a semnat pentru

17 Mai 2012 - De maine incep "Zilele Comunei Ozun"

Evenimentul va fi serbat prin intermediul mai multor manifestari care ii vor scoate din case pana si pe cei mai in varsta dintre sateni, dar, totodata, va atrage si multi vizitatori veniti din

17 Mai 2012 - Varujan Vosganian nu va mai veni la "Parada carnatilor"

Potrivit presedintelui PNL Sfantu Gheorghe, Madalin Guruianu, senatorul Varujan Vosganian a anuntat ca, din pacate, nu va mai putea lua parte la "Parada carnatilor", desi, initial, isi confirmase

17 Mai 2012 - "Sa ramanem in Tinutul Secuiesc" - sloganul de campanie al PCM

Kulcsar Terza Jozsef a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca mesajul sau electoral se adreseaza "in primul rand secuilor", in fata carora se angajeaza sa le apere drepturile si interesele.

17 Mai 2012 - APIA: Campania SAPS 2012

Totusi, cei care nu s-au prezintat pana la data de 15 mai vor putea sa depuna in continuare cerere de sprijin pe suprafata pana la 11 iunie inclusiv, dar cu 1% penalitati pe zi.