Înapoi la listarea arhivei

31 August 2012 - Bursa locurilor de munca fara angajari pe loc

Nicio persoana nu a fost angajata pe loc la Bursa locurilor de munca in industria textila care a avut loc ieri la sediul AJOFM Covasna.

31 August 2012 - Datorii platite prin munca in folosul comunitatii

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, i-ar pune la munca in folosul comunitatii pe cei care nu isi platesc taxele si impozitele catre administratia publica locala.

31 August 2012 - DGA Covasna anunta condamnari pentru contrabanda cu tigari si alcool

Tribunalul Covasna a emis o sentinta prin care condamna doua persoane la cate zece luni inchisoare pentru contrabanda cu tigari si alcool si evaziune fiscala.

31 August 2012 - Cupa Romaniei la fotbal: FC Zagon - FCM Bacau 5-1

Singura echipa covasneana de fotbal din Liga a III-a a inregistrat un nou succes in Cupa Romaniei, invingand categoric echipa de liga a doua FCM Bacau, scor 5-1.

31 August 2012 - 147 de candidati pentru 44 de joburi

La eveniment au participat trei angajatori - Dreiconf, Transilvania Trousers Company (TTC) si Textila Oltul, care au "pus la bataie" peste 40 de locuri de munca. Mai precis, TTC a oferit 20 de locuri

31 August 2012 - Bacalaureat 2012: Ultimul "hop"

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean Covasna, 487 de candidati sustin, astazi, ultima proba din cadrul examenului de bacalaureat.

31 August 2012 - Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, nemultumit de presa centrala

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, s-a aratat nemultumit de atitudinea presei centrale in ceea ce priveste cazul "Miko".

31 August 2012 - Canalizarea Zagonului va fi pusa in functiune

Viceprimarul comunei, Nicolae Coznean, ne-a spus ca lucrarile de canalizare, in valoare de 3,5 milioane lei, au fost efectuate pe distanta de 5 km in linie dreapta precum si pe strazile adiacente.

31 August 2012 - Concurs de prins purcei - o distractie alunecoasa

Irina Sava, reprezentanta Natura Parc, ne-a spus ca in arena parcului vor fi introdusi opt purcelusi in varsta de sase saptamani, rapizi si jucausi, impreuna cu echipe de concurenti, dupa care se da

31 August 2012 - Vernisaj la Arcus. Expozitia de pictura Emma ERSEK

Evenimentul se anunta a fi unul deosebit. Potrivit directorului Centrului de Cultura Arcus, Kopacz Attila, la vernisaj vor participa scriitoarea Varga Melinda, actrita Zorkoczy Zenobia, pianista Ana

31 August 2012 - Laszlo Borbely nu e de acord ca la Sf. Gheorghe sa fie lansat un mesaj autonomist

"Nu (e de acord - n.r.). Si este si periculos. Pentru ca unii - la acest lucru m-am referit - in ultimele zile am vazut incearca sa deturneze sensul acestei manifestatii. Eu atrag atentia tuturor