Înapoi la listarea arhivei

04 August 2022 - Victorie clara pentru Djurgardens IF la Sfantu Gheorghe

In prima partida din dubla mansa contand pentru turul 3 preliminar al Conference League, Djurgardens IF s-a impus cu rezultatul de 3-1 la Sfantu Gheorghe, si astfel Sepsi OSK mai pastreaza doar sanse

04 August 2022 - Sepsi OSK intalneste liderul campionatului din Suedia

In aceasta seara, cu incepere de la ora 21:00, Sepsi OSK o va intalni in mansa tur, din al treilea tur preliminar al Conference League, pe Djurgardens IF, liderul campionatului din Suedia.

04 August 2022 - Prin "Anghel Saligny", comuna Valcele ar putea obtine 24 de milioane de lei

Comuna Valcele a depus cinci cereri de finantare prin Programul National de Investitii (PNI) "Anghel Saligny" si au fost aprobate toate. Valoarea totala se ridica la 24 de milioane de lei.

04 August 2022 - Caii, berbecii si oile, vedete intr-un eveniment marca "Hai la Barcani"

Autoritatile din Barcani organizeaza pe 20 august un concurs de tractiune unde vor concura cei mai puternici cai. Vor fi doua categorii, simplu si dublu, ne-a spus primarul, Nicolae Pastor. In

04 August 2022 - Din nou, targ in piata centrala din Sfantu Gheorghe

Targu Fermierilor si Mestesugarilor revine in acest sfarsit de saptamana in Piata Libertatii din centrul municipiului Sfantu Gheorghe.

04 August 2022 - Aproape 197.000 de covasneni au participat la recensamant

Aproape 197.000 de covasneni (mai exact 196.824) au participat la Recensamantul Populatiei, ceea ce reprezinta 99,5% din populatia tinta estimata, potrivit datelor Institutului National de Statistica

04 August 2022 - Campionat de fotbal si "Barcani Trail Run", ocaziile perfecte de a "evada" in natura

Asociatia de Tineret "Impreuna pentru Barcani" va organiza doua competitii pentru cei care isi propun sa petreaca mai mult timp in natura, facand sport. Este vorba despre "CAMP10NATUL ZONA DE FOTBAL"

04 August 2022 - Adversar din Cipru sau Kazahstan in Play-Off-ul Conference League

Daca va reusi sa o elimine pe Djurgarden IF, in turul 3 preliminar din Conference League, Sepsi OSK va intalni castigatoarea dublei manse dintre APOEL Nicosia si FC Kyzylzhar.