Știri Sfantu-Gheorghe

Arhiva

19 Martie 2024 - (Update) Cosmin Matei de la Sepsi OSK, depistat pozitiv la un test anti-doping

ANAD confirma testarea pozitiva cu metilhexanamina a jucatorului Cosmin Matei (Sepsi OSK)

18 Martie 2024 - Debut cu dreptul in Play-Off

Sepsi-SIC a inceput in forta faza de Play-Off a Ligii Nationale de Baschet Feminin, si a castigat prima partida din sferturile de finala, 95-53, cu CSTBv CSU Olimpia Brasov.

18 Martie 2024 - Infrangere la limita

In prima etapa din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK a cedat cu rezultatul de 2-1, pe Arena Nationala din Bucuresti, in fata liderului FCSB.

18 Martie 2024 - O remiza si o infrangere

In etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat din Liga 3, amabele echipe covasnene din Seria 5 au evoluat pe propriul teren, KSE Targu Secuiesc reusind o remiza, in timp ce Sepsi OSK II a pierdut in

18 Martie 2024 - Ploaie de goluri la Sepsi Arena

In etapa a 2-a din faza de Play-Out a Ligii 1 la fusal, Sepsi-SIC a trecut la un singur gol de Mausoleul Marasesti, dupa o partida spectaculoasa in care s-au marcat 17 goluri.

17 Martie 2024 - Debut in Play-Off pe terenul liderului

Astazi, cu incepere de la ora 21:00, Sepsi OSK va disputa prima partida din Play-Off, la Bucuresti, unde o va intalni pe liderul FCSB, echipa cu cele mai mari sanse la castigarea titlului de

15 Martie 2024 - Adversar dificil pentru Sepsi-SIC

In urma tragerii la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei la futsal, Sepsi-SIC o va intalni pe CSM Deva in partida care va decide una dintre finaliste.

15 Martie 2024 - S-au reluat partidele din Liga Elitelor

Liga Elitelor U17, respectiv cea de Tineret a programat doua partide in care Sepsi OSK a inregistrat o remiza, dar si o infrangere la scor.

14 Martie 2024 - Sportivul Ciprian Anton, in echipa Romaniei la o competitie de top, in Letonia

Ciprian Anton din Sfantu Gheorghe reprezinta din nou comunitatea la nivel inalt. Sportivul face parte din echipa nationala de tenis in scaun rulant a Romaniei care, in perioada 13 - 17 martie,

14 Martie 2024 - Weekend cu handbal la Sala "Szabo Kati"

Urmeaza un weekend plin pentru echipele de handbal ale Sepsi-SIC Sfantu Gheorghe. Atat senioarele, cat si junioarele au meciuri importante de campionat, la Sala Sporturilor "Szabo Kati". Meciul

13 Martie 2024 - Gabriel Debeljuh si Florin Stefan, evidentiati de Liga Profesionista de Fotbal

Sepsi OSK a obtinut o victorie importanta la Ploiesti, probabil cea mai importanta, cele trei puncte fiind decisive pentru calificarea in Play-Off, ca individualitati fiind remarcati Gabriel Debeljuh

12 Martie 2024 - Victorie dramatica pentru Sepsi-SIC

In etapa a 11-a, din Divizia A, Seria A la handbal feminin, Sepsi-SIC s-a impus cu rezultatul de 33-32, in deplasare la CSU Neptun Constanta, intr-o partida cu un final dramatic.

12 Martie 2024 - Victorie lejera in prima partida din Play-Out

Sepsi-SIC a disputat prima partida din Play-Out-ul Ligii 1 la futsal, la Sfantu Gheorghe, trupa lui Manya Szabolcs invingand-o pe ACS Soimii Simand cu rezultatul de 12-0.

12 Martie 2024 - Alearga in memoria eroilor! Alergare memoriala Fitness Tribe la Sfantu Gheorghe

Sportivii amatori ai Asociatiei Fitness Tribe din Sfantu Gheorghe isi aduc omagiul in fata memoriei eroilor din 1848 printr-o alergare comemorativa ca parte a seriei de evenimente din 15 martie.

11 Martie 2024 - Sepsi-SIC a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei

Sepsi-SIC a fost invinsa, de CSM CSU Constanta, in semifinalele Cupei Romaniei la baschet feminin, si astfel dupa sase ani rateaza pentru prima data accederea in finala competitiei.

11 Martie 2024 - Ambele echipe covasnene au fost invinse la reluarea Ligii 3

Partidele din Liga 3 s-au reluat cu etapa a 16-a din sezonul regulat, Sepsi OSK II fiind invinsa pe propriul teren, in timp ce KSE Targu Secuiesc a cedat in deplasare.

11 Martie 2024 - Sportivul Pavel Denis, medaliat cu argint la Cupa Europeana de Ju-Jitsu Seniori din Belgia

In weekend, mai precis in perioada 07-10 martie a.c., in Belgia s-a desfasurat Cupa Europeana Ju-Jitsu, competitie care a adunat la start peste 350 sportivi din 21 tari.

10 Martie 2024 - Sepsi-SIC s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

In prima partida din Final 8-Cupa Romaniei la baschet feminin, gazduit de Sfantu Gheorghe, Sepsi-SIC si-a asigurat prezenta in semifinale trecand de Agronomia Bucuresti cu 107-52.

08 Martie 2024 - Sepsi OSK este in Play-Off!

In ultima etapa din sezonul regulat, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 2-1, in deplasare, la Petrolul Ploiesti, si astfel a obtinut calificarea in faza de Play-Off a Superligii.

08 Martie 2024 - Doar victoria o poate mentine pe Sepsi OSK in lupta pentru Play-Off

In etapa a 30-a, ultima din sezonul regulat, Sepsi OSK va evolua in deplasare la Petrolul Ploiesti, o partida pe care alb-rosii sunt obligati sa o castige daca isi doresc calificarea in Play-Off.

08 Martie 2024 - Se reiau partidele din Liga 3

Dupa o pauza de mai bine de trei luni, se reiau partidele din Liga 3, Sepsi OSK II si KSE Targu Secuiesc revenind astazi pe gazon in disputele programate in cadrul etapei a 16-a din sezonul regulat.

07 Martie 2024 - Sepsi-SIC a incheiat cu victorie sezonul regulat la futsal

In etapa a 18-a, ultima din sezonul regulat al Ligii 1 la futsal, Sepsi-SIC a invins cu rezultatul de 8-6 pe CSM Targu Mures, si a incheiat prima parte a competitiei pe pozitia a cincea.

06 Martie 2024 - Patru jucatori de la Sepsi OSK in echipa ideala a etapei

Sepsi OSK a legat doua victorii consecutive, victoria cu 4-0 in partida cu FC Voluntari fiind cel mai consistent succes al etapei cu numarul 29, penultima din sezonul regulat.

06 Martie 2024 - CSM Sfantu Gheorghe a obtinut rezultate notabile in competitiile de judo

La sfarsitul saptamanii trecute sportivii de la sectia de judo a Clubului Sportiv Municipal Sgantu Gheorghe s-au remarcat la etapa regionala a Campionatului National U13 echipe, respectiv la Turneul

05 Martie 2024 - Un nou succes pentru antrenorul Carol Santa

Cunoscut in intreaga lume pentru rezultatele atletilor pe care i-a pregatit, Carol Santa s-a putut mandri si in weekendul trecut cu eleva sa Joan Chelimo Melly, care a castigat prestigiosul

04 Martie 2024 - Victorie la scor!

In etapa a 29-a din Superliga, Sepsi OSK a invins pe FC Voluntari cu rezultatul de 4-0, intr-o partida in care alb-rosii puteau obtine o victorie la o diferenta si mai mare.

04 Martie 2024 - Fara pasi gresiti

Astazi, cu incepere de la ora 17:00, in cadrul etapei a 29-a din Superliga, Sepsi OSK o intalneste, la Sfantu Gheorghe, pe FC Voluntari, alb-rosii neavand alta varianta decat cea a victoriei.

04 Martie 2024 - Sepsi-SIC, semifinalista in Cupa Romaniei U19 la futsal

Odorheiu Secuiesc a fost gazda tuneului Final 8-Cupa Romaniei U19 la futsal, competitie in cadrul careia Sepsi-SIC a reusit sa ajunga pana in semifinale.

01 Martie 2024 - Denis Ciobotariu si Nicolae Paun in echipa ideala a etapei

Sepsi OSK a reusit sa-si treaca in cont o victorie dupa cinci etape de asteptare, in deplasare la Botosani, remarcatii partidei, din echipa noastra, fiind Denis Ciobotariu si Nicolae Paun.

01 Martie 2024 - Sepsi-SIC si-a luat revansa

In etapa a 14-a din cadrul Ligii Nationale la Baschet Feminin, ultima a sezonului regulat, Sepsi-SIC a trecut de liderul CSM CSU Constanta cu rezultatul de 79-70.

29 Februarie 2024 - Victorie obtinuta greu la Botosani

Dupa o serie de cinci partide fara victorie, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 2-1, in deplasare la FC Botosani, in partida programata in cadrul etapei a 28-a din Superliga.

29 Februarie 2024 - In deplasare la ultima clasata

Dupa cinci partide fara victorie, Sepsi OSK va evolua astazi, cu incepere de la ora 16:15, in deplasare, la FC Botosani, ultima clasata, cu speranta de a se intoarce acasa cu toate cele trei puncte

27 Februarie 2024 - Sepsi-SIC, in Final 4 Cupa Romaniei la futsal

In sferturile de finala ale Cupei Romaniei la futsal, Sepsi-SIC a trecut cu rezultatul de 3-1 de AS Inter Gheorgheni si, astfel, alb-verzii s-au calificat pentru Final 4-ul competitiei.

27 Februarie 2024 - O victorie si o infrangere pentru juniorii de la Sepsi OSK

In acest weekend juniorii de la Sepsi OSK, U17 si Tineret, au disputat doua partide la Cluj-Napoca, in cadrul Cupei Elitelor-U17 respectiv Cupa de Tineret, in care s-au inregistrat o victorie si o

25 Februarie 2024 - Nici de aceasta data nu a fost victorie

In etapa a 27-a din Superliga, Sepsi OSK a remizat, scor 0-0, pe propriul teren, cu Universitatea Cluj, un rezultat care nu ii avantajeaza pe alb-rosii, dar ar putea conta la finalul sezonului

24 Februarie 2024 - Sepsi OSK nu-si mai permite pasi gresiti

Dupa infrangerea de pe propriul teren cu Farul Constanta, Sepsi OSK revine in fata propriilor suporteri, maine, cu incepere de la ora 14:00, intr-o partida cu Universitatea Cluj.

23 Februarie 2024 - Trofeul Carpati pentru junioare, la Sepsi Arena

Sfantu Gheorghe va gazdui, in perioada 1-3 martie, Trofeul Carpati Niro la junioare. Alaturi de reprezentativa U18 a Romaniei, la traditionala competitie care se va disputa la Sepsi Arena vor mai lua

23 Februarie 2024 - A doua infrangere pentru Sepsi-SIC in LNBF

Programata in etapa a 13-a din Liga Nationala la Baschet Feminin, partida dintre FCC Baschet UAV Arad si Sepsi-SIC s-a incheiat cu o noua infrangere a trupei conduse de Zoran Mikes, a doua in acest

20 Februarie 2024 - Infrangere la scor pentru Sepsi-SIC

In etapa a 17-a din Liga 1 la futsal, Sepsi-SIC a pierdut la scor, 7-1, in partida disputata in deplasare la CFR Timisoara.

19 Februarie 2024 - A patra infrangere consecutiva

In etapa a 26-a din Superliga, Sepsi OSK a fost invinsa de Farul Constanta cu rezultatul de 1-0, aceasta fiind a patra infrangere consecutiva pentru alb-rosii, iar prezenta in Play-Off devine tot mai

Cele mai citite stiri
Rezultate simulare BAC 2024 in judetul Covasna: 60% dintre elevi nu au luat nota de trecere la limba romana
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Covasna a transmis notele obtinute de elevii din clasele ...
De la conflict la (re)cunoastere - maghiarii in peisajul cultural romanesc
Daca ar fi sa facem o lista a ingredientelor ce definesc frumusetea vietii si a lumii, in mod cert ...
Ministrul de Externe ungar: Ne bucuram ca in sfarsit avem un candidat din Europa Centrala pentru sefia NATO
Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a declarat vineri, la Sfantu Gheorghe, ca este ...