Andras Nagy Robert, managerul Spitalului Judetean Sfantu Gheorghe: NU IN TOATE SITUAEsIILE se poate spune ca infectia cu COVID a fost cauza decesului!

Marti, 05 Mai 2020, ora 16:51
54 citiri
Cei trei pacienti confirmati pozitiv, care au decedat la Spitalul Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe, in ultimele 6 zile, au avut grave probleme medicale care le-au adus sfarsitul, potrivit managerului institutiei medicale, Andras Nagy Robert.
In cadrul unei videoconferinte de presa care a avut loc astazi, managerul spitalului a facut precizari cu privire la aceste cazuri de deces.
"In perioada 30 aprilie, ora 13.00 si 5 mai, ora 13.00, raportam 3 cazuri de deces: Un pacient in varsta de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.