Razvan Comaneci: "Dumnezeu lucreaza prin oameni si, daca pe unii dintre noi ne-a binecuvantat, trebuie la randul nostru sa avem grija de semenii nostri"

Miercuri, 25 Ianuarie 2023, ora 07:42
82 citiri
Razvan Comaneci este presedintele organizatiei de tineret a Partidului National Liberal Covasna - TNL si, totodata, unul dintre cei mai activi si mai implicati tineri politicieni din judet. Dialogul cu Razvan a fost unul despre oameni, despre crestere si dezvoltare, despre tinerete si experienta in politica, dar si despre provocari profesionale intr-o perioada complicata.

Anul 2022 a fost unul in care TNL a fost extrem de prezent in viata comunitatii, cu numeroase actiuni, astfel ca un bilant ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.