Continuarea proiectului "Promovarea identitatii spirituale romanesti prin restaurarea si conservarea patrimoniului ecleziastic ortodox"

Marti, 19 Octombrie 2021, ora 07:43
50 citiri
In sud-estul Transilvaniei, cu toate pierderile pricinuite de vitregiile istoriei, se pastreaza, pana astazi, urme materiale, culturale si spirituale ale inaintasilor nostri. Ca in tot spatiul romanesc, Biserica a fost prima scoala a romanului, aici au fost initiati tinerii in tainele graiului romanesc si in credinta stramoseasca.

In Episcopia Ortodoxa a Covasnei si Harghitei exista doua fonduri concentrate, de mare valoare, prin tezaurul pe care il detin. Primul, realizat in decembrie 1993, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.