Patronul Sepsi OSK, dupa scandarile xenofobe de la Craiova: "In fotbal nu conteaza culoarea pielii, nu conteaza limba, conteaza piciorul"

Miercuri, 18 Mai 2022, ora 07:25
166 citiri
Patronul Sepsi OSK, Dioszegi Laszlo, spune, in contextul incidentelor de la Craiova de luni, ca problema scandarilor xenofobe de pe stadioane va putea fi diminuata doar daca autoritatile in domeniu vor aplica masuri mai drastice.

"Cele mai bune masuri poate sa le ia Federatia Romana de Fotbal. Chiar vreau sa felicit arbitrul de aseara, care de doua ori a oprit meciul. M-am uitat dupa si la discutiile din media si toata lumea a fost perfect de acord ca astfel de lucruri nu trebuie sa se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.