Cum poate fi pacificată Rusia: Două puteri mondiale au soluția

Marti, 22 Noiembrie 2022, ora 06:46
4256 citiri
Cum poate fi pacificată Rusia: Două puteri mondiale au soluția
O lume fără Putin ar putea fi cheia încheierii războiului, susțin unii analiști FOTO: Yahoo

Analiștii din întreaga lume caută soluții de terminare a războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina, în urmă cu aproape 9 luni. Într-un interviu acordat postului de radio NV, politologul Mikola Davidiuk a declarat că ”Rusia ar trebui să fie divizată de Statele Unite și China”.

El crede că o acțiune comună a celor două mari puteri mondiale ar putea transforma Rusia într-o țară pacifistă, potrivit Yahoo News.

”În condițiile care există astăzi, China și Statele Unite ar trebui să dividă Rusia, raportată la măreția și puterea sa – pentru a o pacifica, pentru a o transforma în cel mai mare stat pacifist din lume”, a spus Davidiuk.

Un ofițer american din Serviciul de Informații dezvăluie: Cântecul de lebădă al lui Putin vine de undeva neașteptat

Potrivit expertului politic, nu numai Ucraina, ci întreaga lume va fi în siguranță dacă regimul dictatorului rus Vladimir Putin ar fi distrus. „Ucraina va continua să existe, pentru că doar desființarea regimului Putin ne va permite să ne simțim încrezători aici”.

”Pentru că, chiar și absența lui Putin, dar neschimbarea sistemului nu va duce la modificări. Fiul lui Patrushev va fi mai dur decât Putin și Patrushev – toată lumea înțelege acest lucru. Fostul președinte rus Dmitri Medvedev și primarul Moscovei Serghei Sobyanin, sau oricine altcineva care va ajunge la putere, se vor gândi la răzbunare”, susține analistul din Ucraina.

El consideră că numai ”Statele Unite și China, care pot divide Rusia, făcând din această țară una cu adevărat pacifistă și care nu va mai avea ambiții fasciste. Aceste este scopul lumii”.

Lovitura de grație pentru Putin: Nu pierde doar Ucraina, ci aruncă Rusia cu 40 de ani înapoi

Să menționăm faptul că un raport recent al Institutului pentru Studiul Războiului (ISW), un think tank din Statele Unite, dezvăluie un fenomen care se propagă în armata rusă din regiunea Donbas, care îl poate da peste cap pe Vladimir Putin și pierde războiul.

Evaluarea ISW a ofensivei ruse a indicat că dezertarea trupelor, pregătirea inadecvată pentru luptă și pierderile au contribuit toate la sănătatea mintală precară a soldaților ruși din Donețk și Lugansk, ambele zone pe care președintele rus a pretins că le-a anexat la sfârșitul lunii septembrie.

Eveniment Quarterly Report

Funcționar public de rang înalt din PSD, mișcat de "drama" lui Dumitru Buzatu: "Îmi fac un împrumut și cu mare drag am să-l ajut" VIDEO
Funcționar public de rang înalt din PSD, mișcat de "drama" lui Dumitru Buzatu: "Îmi fac un împrumut și cu mare drag am să-l ajut" VIDEO
Unul dintre cei care au fost la pescuit cu președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, în ziua flagrantului, este directorul DGASPC Vaslui, Dragoș Cazacu. Acesta a anunțat...
Noile taxe. A fost stabilită ora la care Marcel Ciolacu își asumă răspunderea în Parlament: „Nu există niciun risc pentru ca preţurile să crească”
Noile taxe. A fost stabilită ora la care Marcel Ciolacu își asumă răspunderea în Parlament: „Nu există niciun risc pentru ca preţurile să crească”
Parlamentul se reuneşte marţi, de la ora 18.00, în şedinţă comună pentru asumarea răspunderii Guvernul pe pachetul de măsuri fiscale, au stabilit Birourile permanente reunite....
#sfarsitul razboiului rusia ucraina, #razboi ucraina rusia, #Putin razboi, #SUA China, #Rusia SUA, #superputeri , #Razboi Ucraina