Începe fiecare apel telefonic cu "Bateria mea este aproape descărcată". Sfaturi istețe de viață pe care nu le-ai mai auzit niciodată

Marti, 23 Aprilie 2024, ora 21:46
25606 citiri
Începe fiecare apel telefonic cu "Bateria mea este aproape descărcată". Sfaturi istețe de viață pe care nu le-ai mai auzit niciodată
Persoana care verifică telefonul FOTO Pixabay

Dacă petreci mult timp pe internet, poți avea senzația uneori că ai văzut tot ce era de văzut.

Buzzfeed.com a publicat recent mai multe trucuri de viață de pe Quora, o platformă online de întrebări și răspunsuri, pe care probabil nu le-ai mai auzit niciodată. Sunt istețe, dubioase și interesante, dă asigurări cel care semnează articolul.

"Dacă vreodată trebuie să parchezi într-un oraș noaptea, parchează în fața unei bănci. De ce? Zona este luminată și sunt camere de supraveghere peste tot."

"Începe fiecare apel telefonic cu Bateria mea este aproape descărcată. În acest fel, poți închide în orice moment."

"Întoarce-ți părul (de pe partea pe care obișnuiești să-l piepteni) înainte de a te culca; astfel va fi ușor de aranjat a doua zi dimineața."

"Pune-ți melodia preferată ca ton de apel personalizat pentru persoanele pe care nu le placi. Astfel, poți savura melodia în timp ce ignori apelurile lor."

"Dacă ai uitat numele unui cunoscut, întreabă-i pur și simplu cum îl cheamă, și după ce îți răspunde, spune Nu, numele tău de familie. Funcționează ca un farmec, și ei nu suspectează niciodată ceva."

"Poți ascuți cuțitele pe un castron ceramic. Freacă lama în sus și în jos pe inelul ceramic al castronului."

"Folosește balsam de buze dacă te-a tăiat în hârtie și pentru a opri imediat durerea."

"Pune un plic de ceai uscat în pantofii mirositori pentru a absorbi mirosul și pentru a-i face să miroasă a proaspăt."

"Lipește un șervețel de uscător de rufe pe spatele unui ventilator pentru a proaspăta o cameră. Pe măsură ce ventilatorul suflă aer, va distribui mirosul șervețelului în întreaga cameră și va mirosi a proaspăt."

"Aruncă o privire la picioarele oamenilor când vorbesc cu tine. Dacă picioarele lor sunt îndreptate departe de tine, persoana cu care vorbești vrea ca conversația să se încheie."

"Aplică un strat subțire de ulei pe suprafața unui farfurii. Poți captura toți țânțarii din apropiere doar dând din farfurie și funcționează perfect."

"Dacă ai participat vreodată la un curs plictisitor, înregistrează-l cu telefonul și redă-l în nopțile în care nu poți să dormi."

Quarterly Report - Editia 4

Noul Motorola Edge 50 Ultra, disponibil pentru precomandă în România. La ce preț este oferit
Noul Motorola Edge 50 Ultra, disponibil pentru precomandă în România. La ce preț este oferit
Motorola a anunțat lansarea noului său flagship, Motorola Edge 50 Ultra, care este acum disponibil pentru precomandă într-o ofertă specială. Motorola Edge 50 Ultra vine cu specificații...
Xiaomi a lansat noua serie Poco F6: echilibru între preț și performanță
Xiaomi a lansat noua serie Poco F6: echilibru între preț și performanță
Xiaomi a dezvăluit noua gamă de smartphone-uri Poco F6, aducând îmbunătățiri semnificative față de seria F5. Noua serie include două modele: Poco F6 și Poco F6 Pro, ambele adresându-se...
#sfaturi de viata, #noi, #inedite, #telefon, #baterie , #stiri magazin