Jennifer Lopez, despre colaborarea cu Shakira: "A fost cea mai proastă idee din lume”

Luni, 13 Iunie 2022, ora 11:40
4544 citiri
Jennifer Lopez, despre colaborarea cu Shakira: "A fost cea mai proastă idee din lume”
Shakira și Jennifer Lopez

Celebra Jennifer Lopez (52 de ani) făcut o mărturisire incendiară legată de colaborarea pe care a avut-o cu Shakira (45 de ani), cele două dive împărțind scena pentru câteva minute la Super Bowl 2020, finala campionatului de fotbal american (NFL).

În documentarul ”Halftime” legat de acel eveniment din urmă cu doi ani, J.Lo s-a declarat total nemulțumită de faptul că a fost pusă alături de columbianca Shakira.

"A fost cea mai proastă idee din lume ca două persoane să urce pe scenă în același timp la Super Bowl. Cea mai proastă idee din lume!", a spus Jennifer Lopez, conform Marca.

"Avem doar 6 minute nenorocite. Avem 30 de secunde pentru un cântec, iar dacă o ducem la un minut, ne rămân 5. Nu va fi un spectacol de dans, trebuie să cântăm pentru a transmite mesajul", i-a transmis americanca directorului ei muzical înainte de a urca pe scenă..

Benny Medina, managerul lui Jennifer Lopez, a vorbit și el despre același aspect: "A fost insultător să crezi că ai nevoie de două dive latino pentru a face o treabă care în istorie a fost făcută de un singur artist".

#Shakira, #Jennifer Lopez, #Super Bowl, #colaborare, #idee , #stiri vedete