Anunțul trist făcut de actrița Shannen Doherty, bolnavă în fază terminală: ”Aşa poate arăta cancerul" VIDEO

Joi, 08 Iunie 2023, ora 10:17
6671 citiri
Anunțul trist făcut de actrița Shannen Doherty, bolnavă în fază terminală: ”Aşa poate arăta cancerul" VIDEO
Shannen Doherty

Shannen Doherty a dezvăluit că boala de care suferă, cancer la sân în fază terminală, pe care îl tratează de mai mulţi ani, s-a răspândit acum la creier, potrivit The Guardian.

Într-o postare emoţionantă pe Instagram, Doherty a împărtăşit un videoclip cu ea primind tratament cu radiaţii, şi a scris că o scanare la începutul lunii ianuarie a arătat metastaze în creierul ei.

Actriţa în vârstă de 52 de ani, cunoscută pentru rolurile din seriale de televiziune precum "Charmed" şi "Beverly Hills, 90210", a scris: „Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă şi s-au întâmplat multe în viaţa mea. Dar acea frică... Tulburările… Aşa poate arăta cancerul".

Anunţul lui Doherty a determinat o mulţime de mesaje de sprijin din partea celebrităţilor şi a fanilor.

„Este mult de îndurat, din nou”, a scris actriţa şi prietena ei Selma Blair. „Şi îmi doresc să îţi găseşti toată pacea în momentele de teroare. Să ştii că te sprijinim. Toată dragostea mea".

„Mi-e dor de tine, prietena mea de neînlocuit”, a spus regizorul Kevin Smith, cu care a lucrat la filmul din 1995 "Mallrats". „Ai fost un luptătoare atât de neînfricată toată viaţa ta, aşa că este de neînţeles să fii speriată din când în când. Dar când aceste momente vor trece, acel spirit nestăpânit Doherty va prelua controlul din nou. Te iubesc atât de mult!".

„Eşti o luptătoare”, a scris actriţa Sarah Michelle Gellar.

Actriţa a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015; a suferit o mastectomie şi a primit chimioterapie şi radioterapie. Ea a anunţat că boala este în remisie în 2017, apoi a dezvăluit trei ani mai târziu că a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiu terminal.

Doherty şi-a expus diversele diagnostice şi tratamente pe reţelele de socializare pentru a creşte gradul de conştientizare, inclusiv o fotografie cu ea însăşi fără păr şi cu sângerare nazală. „Sper să încurajez oamenii să facă mamografii, să facă controale regulate, să treacă de frică şi să înfrunte orice”, a scris ea.

Detalii despre boala de care suferă Celine Dion: ”Să sperăm că vom găsi un miracol”
Detalii despre boala de care suferă Celine Dion: ”Să sperăm că vom găsi un miracol”
Cântăreaţa Céline Dion a vorbit despre boala sa în primul interviu pe care l-a acordat după anunţarea diagnosticului, publicat miercuri în cel mai recent număr al revistei Vogue France, pe...
Invazie de cicade în SUA. În ce se transformă insectele după ce iau o boală cu transmitere sexuală VIDEO
Invazie de cicade în SUA. În ce se transformă insectele după ce iau o boală cu transmitere sexuală VIDEO
Cicadele, insecte care proliferează la câţiva ani o dată în invazii, au devenit atât de zgomotoase într-un comitat din Carolina de Sud, încât localnicii au sunat la biroul şerifului...
#Shannen Doherty, #cancer, #boala, #actrita , #stiri externe