31 de ani de la Basic Instinct: ce actrițe au refuzat rolul înaintea lui Sharon Stone și care a fost controversa unei scene faimoase VIDEO

Luni, 20 Martie 2023, ora 11:11
6808 citiri
31 de ani de la Basic Instinct: ce actrițe au refuzat rolul înaintea lui Sharon Stone și care a fost controversa unei scene faimoase VIDEO
Sharon Stone și Michael Douglas au jucat în Basic Instinct FOTO facebook

La 20 martie 1992 a fost lansat filmul Basic Instinct, una dintre producțiile care au stârnit un interes enorm.

Avându-i ca pe protagoniști pe Michael Douglas, în rolul detectivului Nick Curran, și pe Sharon Stone - scriitoarea Catherine Tramell, filmul a fost regizat de Paul Verhoeven și a devenit un reper pentru ceea ce înseamnă un thriller erotic.

În timp ce Nick investighează moartea unui star rock, el intră într-o relație fierbinte cu principala supectă - Sharon Stone.

Sharon și agentul ei au avut mult de muncit pentru a căpăta rolul. Ea a fost un nume aflat pe capătul listei. Kim Basinger, Meg Ryan, Michelle Pfeiffer, Geena Davis și Ellen Barkin erau favorite pentru acest rol, dar l-au refuzat, iar Sharon Stone a căpătat jobul după o primă repetiție cu Michael Douglas.

Cât despre faimoasa scenă din camera de interogatoriu, când Sharon își trece un picior peste altul, actrița susține că nu știa că o să i se vadă vaginul: "Mi s-a spus să îmi dau chiloții jos pentru că reflectă în camera de filmat. Când am văzut prima dată scena l-am plesnit pe Paul peste față, m-am urcat în mașină și mi-am sunat avocatul. Știam ce film fac, m-am luptat pentru rolul ăsta, dar nu îmi plăcea să fiu trasă în piept. Până la urmă, m-am gândit și m-am gândit și am luat decizia să permit păstrarea acestei scene".

Regizorul Paul Verhoeven a susținut că Sharon Stone a știut tot timpul despre ce scenă e vorba, dar actrița a avut ultimul cuvânt: "Știu că sunt mult puncte de vedere, dar ținând cont că vorbim de vaginul meu, celelalte puncte de vedere chiar nu contează".

#Sharon Stone, #Basic Instinct, #michael douglas, #scena film, #controversa, #sex , #stiri media