Ce film s-au înghesuit românii să vadă în weekend. Pelicula a generat încasări generoase

Marti, 21 Martie 2023, ora 08:42
2128 citiri
Ce film s-au înghesuit românii să vadă în weekend. Pelicula a generat încasări generoase
"Shazam! Furia zeilor" a fost filmul weekendului FOTO facebook

Filmul "Shazam! Furia zeilor", cu Meagan Good, Zachary Levi, Helen Mirren, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Lucy Liu, Marta Milans în rolurile principale, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend.

Înzestrat cu puterile zeilor, Billy Batson împreună cu fraţii săi adoptivi încă învaţă cum să jongleze vieţile de adolescenţi cu alter-ego-urile de supereroi adulţi. Dar când Fiicele lui Atlas, un trio răzbunător de zei antici, sosesc pe Pământ în căutarea magiei ce le-a fost furată, Billy - alias Shazam - şi familia lui sunt împinşi într-o luptă pentru superputeri, vieţile lor şi soarta întregii planete.

Filmul cu supereroi a fost văzut în săli de 19.289 de spectatori şi a generat venituri de 523.623 de lei.

"Creed III" a coborât pe poziţia a doua, în al treilea weekend de la premieră, cu 13.971 de spectatori şi 363.733 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro.

Filmul de acţiune SF "65", regizat de Scott Beck şi Bryan Woods, cu Adam Driver şi Ariana Greenblatt în rolurile principale, a debutat pe trei. Lungmetrajul a strâns în săli 12.961 de spectatori şi 341.164 de lei.

"Scream VI" a coborât două locuri, până pe patru, în al doilea weekend de la debut, încasând 235.785 de lei.

Animaţia "Aventurile lui Pil" s-a menţinut pe cinci, în al şaselea weekend de la premieră, cu venituri de 110.258 de lei.

"Aventurile inspectorului Sun" şi "Năstruşnicul motan Maurice" s-au clasat pe următoarele locuri în top, urmate de "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", care a coborât pe opt, în al cincilea weekend de la lansare.

Comedia românească "Ramon" a coborât patru locuri, până pe nouă, iar "Avatar: Calea apei" a revenit în top 10 după 14 weekend-uri de la premieră.

#Shazam Furia zeilor, #Film, #weekend, #incasari, #Romania, #cinema , #stiri media