Cu fata la alegatori: Clotilde Armand, încrezătoare într-o victorie „categorică” la Primărie. Ce planuri are pentru un nou mandat și ce spune despre contracandidatul său

Armani va crea rochia de mireasa a viitoarei printese de Monaco
Shopping / Armani
Designerul italian Giorgio Armani ii va croi rochia de mireasa a logodnicei printului Albert al II-lea, de Monaco, Charlene Wittstock, nunta celor doi fiind programata in luna iulie. Potrivit mai multor ziare italiane, Armani a declarat, dupa prezentarea colectiei pentru barbati, de la Milano, ca ii va face rochia de mireasa viitoarei sotii ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Armani . Această zonă va concentra articolele categoriei Shopping din Ziare.Com care au subiectul principal: Armani.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Armani, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Shopping , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.