Bijuterii inspirate de operele lui Monet, la Bucuresti
Shopping / boutique
Casa vieneza de bijuterii FREYWILLE a lansat si in Romania cea mai noua colectie a sa "Hommage a Claude Monet". Cele trei seturi lansate la sfarsitul acestei saptamani la Palatul Noblesse se numesc "Giverny", "Honfleur" si "Orangerie". Ele sunt "inspirate din capodoperele de neuitat ale lui Monet" si "reusesc sa readuca la viata atmosfera ...
Savureaza un espresso inedit, special pentru pasionatii de masini
Sambata, 30 Martie 2013, ora 18:42 - Savureaza un espresso inedit, special pentru pasionatii de masini
Shopping / boutique
Un espressor sub forma unui motor cu 12 cilindri in V ar putea fi o achizitie de suflet, pentru tine, daca esti innebunit dupa masinile tale dar si dupa mirosul de cafea proaspata, dimineata....

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei boutique . Această zonă va concentra articolele categoriei Shopping din Ziare.Com care au subiectul principal: boutique.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - boutique, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Shopping , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.