Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

2020: Cele mai noi 10 idei cadouri majorat pentru baieti

Advertorial
Marti, 02 Iunie 2020, ora 09:19
40774 citiri
2020: Cele mai noi 10 idei cadouri majorat pentru baieti

Ce fac baietii de 18 ani? Incotro merg si care este viata lor? Raspunsul la aceste intrebari te poate ajuta sa gasesti un cadou minunat pentru tanarul tau ajuns la majorat. Care sunt interesele sale?

Joaca sport, iubeste muzica, tehnologia sau jocurile video? ii place sa petreaca timpul cu prietenii?

Exista o multime de cadouri majorat practice pentru baieti, inclusiv cadouri de ingrijire, care ii vor ajuta sa arate grozav in fata fetelor - iar asta e un bonus important pentru un tanar de 18 ani. Iata mai jos cele mai noi 10 idei pentru cadouri baieti 18 ani.

Cadouri majorat baieti: Lucruri personale

1. Sort pentru barbierit = 69 lei

Carui tanar de 18 ani nu-i place sa arate bine? Produsele de ingrijire personala sunt o idee buna in special pentru baietii preocupati de aspectul lor. Poti alege truse de barbierit, aparate de ras, sapun si ulei pentru barbierit sau chiar un sort inedit pentru barbierit, ale carui margini se prind pe oglinda cu niste ventuze.

Un astfel de sort este foarte practic, pentru ca impiedica dezastrele din baie, care par uneori inevitabile atunci cand te barbieresti, iar tinerii de 18 ani au tot mai mult par facial.

Cadouri majorat si accesorii tech

Articolele electronice sunt o alta idee potrivita pentru tinerii de 18 ani. Poti alege casti wireless, un incarcator portabil sau un incarcator wireless.

2. Incarcator solar portabil = 210 lei

Un astfel de incarcator este intr-adevar util pentru a elimina grijile ca ai putea ramane fara baterie la telefon. Daca smartphone-ul tau ramane fara baterie cand pleci de acasa, esti intotdeauna acoperit. Incarcatorul solar portabil intra cu usurinta in buzunar sau in geanta si poti sa-l iei peste tot.

Este rezistent la apa si praf, are un panou solar microcristalin 1.2W, functie de lanterna cu 3 moduri si 3 porturi (1 micro USB si 2 USB). Pentru cei care merg in camping sau petrec timp in natura, incarcatorul portabil ofera fire starter, carabiniera pentru transport facil si posibilitate de incarcare a doua dispozitive in acelasi timp.

3. Masuta laptop pliabila cu mousepad = 159 lei

Masuta este cu adevarat foarte utila pentru un tanar de 18 ani caruia ii place sa foloseasca laptopul sau sa scrie in timp ce sta pe canapea, in pat sau oriunde nu exista un birou clasic. Masuta se pliaza si ocupa putin loc. Este extrem de flexibila, include mousepad si are baza cu orificii de aerisire pentru a impiedica supraincalzirea laptopului.

Cadouri de muzica

Foarte multi baieti de 18 ani sunt pasionati de muzica. In aceasta categorie poti gasi cateva idei cadouri majorat minunate. Poti sa-i cumperi un album preferat, sa-l inviti la un concert sau sa-i oferi un cadou muzical pe care sa-l pastreze toata viata. Daca ii place sa asculte muzica din mers, atunci ar aprecia cu siguranta o pereche de casti wireless.

4. Kit de percutie Roll Up = 237 lei

Kitul contine o placa siliconata cu 8 padd-uri care emit sunete reale de toba, bete, cablu de conectare si pedale. Altfel spus are tot ce trebuie pentru a compune muzica. Pentru ca este foarte usor, ocupa putin spatiu si se ruleaza devenind compact, acest kit poate fi luat cu usurinta in vacanta sau la petreceri, iar tanarul tau de 18 ai va fi foarte incantat de ele.

5. Suport pentru casti Rock On = 79 lei

Ii place rockul? Daca da, un astfel de suport poate deveni piesa centrala in decorul camerei unui tanar de 18 ani. Suportul este fabricat din rasina si are baza din material catifelat.

6. Boxa bluetooth rezistenta la apa = 75 lei

O alta idee de cadou excelent pentru tinerii de 18 ani are legatura cu muzica si tehnologia. Aceasta boxa bluetooth este rezistenta la apa, are un aspect inovator si se fixeaza cu o ventuza detasabila pe o suprafata neteda. Se incarca in circa 3 - 5 ore si are o autonomie de 3 ore. Boxa portabila este ideala pentru a asculta muzica la piscina, la dus sau langa mare. Totusi, nu o scufunda in apa. Este fantastica si pentru tinerii majori care fac drumetii, ciclism sau petrec mult timp in aer liber.

7. Sac de box pentru rufe = 69 lei

Lucrurile pentru dormitorul adolescentului de 18 ani pot fi o idee foarte practica de cadou. Acest sac de box este fabricat din fibre sintetice, il ajuta sa-si adune rufele murdare intr-un singur loc si sa-si descarce furia ori de cate ori doreste (pentru ca nu e un secret faptul ca baietii de 18 ani intampina tot felul de provocari, de la cele amoroase, pana la cele ce tin de anturaj, bani, scoala).

8. Casti Urechi ocupate si maini libere = 59 lei

Daca ii place sa asculte muzica in timp ce face sport, pleaca in drumetii, alearga sau studiaza, ideea unor casti wireless il va bucura enorm. Aceste casti sunt fabricate din silicon si ABS, sunt ultrausoare si au o autonomie de pana la 4 ore. Au microfon incorporat si bluetooth 4.0. Permit oprirea ascultarii si fixarea in mod confortabil prin magnet.

9. Rucsac antifurt Safety First = 159 lei

Este ideal pentru drumetii, sala de sport, jogging, scoala, excursii si deplasari mici prin hatisurile junglei urbane. In acest rucsac, tanarul isi poate pune toate lucrurile esentiale: sticla cu apa, telefon, gustari, casti, chei, creioane, tableta si chiar laptopul. Este confortabil de purtat si nu are fermoare la vedere (design antifurt). Are si interfata USB cu cablu incorporat pentru incarcare facila a dispozitivelor mobile.

10. Unealta multifunctionala Scarabeu norocos = 55 lei

O unealta multifunctionala de buzunar este un cadou uimitor pe care tanarul care face 18 ani l-ar putea avea timp de multi ani. Daca iubeste iesirile in aer liber, campingul sau drumetiile, aceste unelte multifunctionale sunt excelente. Sunt utile oricand ai nevoie de o scula la indemana. Unealta Scarabeu norocos include surubelnita cu cap plat, una Phillips, cutit, cleste, pila.

Acestea au fost 10 cadouri majorat noi si originale pentru adolescentul care implineste 18 ani. Le gasesti pe toate pe www.mindblower.ro. In stoc permanent cadouri pentru barbati, cadouri pentru femei, copii, sefi, colegi, cupluri, parinti, prieteni etc. Vino si inspira-te!

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#cadouri barbati, #cadouri online, #idei cadouri barbati , #cadouri