4 idei de cadouri personalizate, perfecte pentru prietenii tai

Advertorial
Miercuri, 18 Mai 2016, ora 14:40
14007 citiri
4 idei de cadouri personalizate, perfecte pentru prietenii tai

Cadourile personalizate vor fi mereu surprinzatoare. Cine nu iubeste un lucru care poarta amprenta celui care l-a oferit? Astfel de cadouri au o incarcatura emotionala mult mai mare si de aceea reprezinta varianta cea mai buna pentru numeroase ocazii.

Sa faci un cadou cuiva nu este o misiune tocmai usoara. Trebuie sa ii cunosti bine gusturile persoanei careia alegi sa ii faci un dar si mai trebuie sa stii ce anume isi doreste.

Insa sunt situatii in care este dificil sa ai toate aceste informatii, astfel ca darul pe care il faci e posibil sa nu fie unul tocmai potrivit.

Intr-o astfel de situatie te salveaza cadourile personalizate. Acestea reprezinta un trend tocmai pentru ca nu poti da gres cu ele.

Ce obiecte personalizate poti oferi? Iata cateva exemple care te vor ajuta sa faci cel mai potrivit cadou:

Tricou personalizat

Pe lista de cadouri personalizate, pe primul loc se situeaza tricourile. E cel mai simplu mod de a face un dar inedit, dar si unul dintre cele mai ieftine.

Majoriatea oamenilor poarta tinute casual, iar un tricou cu un mesaj amuzant va starni zambetul celui care il primeste.

Magazinul online douacadouri.ro are o serie de tricouri personalizate din care il poti alege pe cel mai potrivit.

Tricourile sunt din bumbac 100% si sunt realizate cu o grafica deosebita. Un astfel de tricou personalizat costa doar 29 de lei si anumite modele permit adaptarea mesajului in functie de alegerea clientului.

"Bunica in devenire", "Pixul meu este mai mare decat al tau" sau "Te rog nu ma intrerupe cand te ignor" sunt cateva dintre "dedicatiile" cele mai apreciate de catre clienti cand vine vorba de tricouri personalizate.

Partea buna in cazul tricourilor personalizate este ca poate fi aleasa dimensiunea, culoarea, dar si textul potrivit.

Body-uri

Printre cadourile care pot fi individualizate se numara si body-urile pentru bebelusi. Pe aceste piese vestimentare poate fi imprimat numele copilasului, dar si mesaje interesante, care sa starneasca amuzamentul adultilor.

"Nu plang. Comand mancare", "O iubesc pe Buni" sau "Ingerasul lui mami" sunt cateva dintre textele deja imprimate pe body-urile din magazinul online douacadouri.ro.

Sacose

O alta varianta de cadouri personalizate este reprezentata de sacosele din panza, cu manere lungi.

Acestea sunt in tendinte, astfel ca pot fi purtate oriunde, inlocuind cu succes geanta intr-o tinuta casual. Iar cand au si imprimeuri haioase pe ele devin piese unicat foarte interesante.

Ceasuri

Ceasurile de perete sunt nu doar un cadou util, intrucat esti in permanenta conectat la ora exacta, ci pot fi si un cadou foarte interesant daca sunt personalizate cu ajutorul fotografiilor sau al mesajelor.

Un ceas cu o declaratie de dragoste, este cadoul perfect pentru persoana iubita. In plus, nu costa decat 19,90 lei bucata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cadouri personalizate, #tricouri personalizate, #personalizare cadouri , #cadouri