8 cadouri perfecte din aur si diamante

Advertorial
Marti, 19 Decembrie 2017, ora 09:15
19467 citiri
8 cadouri perfecte din aur si diamante

Fie ca vorbim de sarbatorile de iarna sau de momentele importante din viata unui cuplu, ideile de cadou sunt bine venite cam in orice perioada a anului. Desigur ca bugetul este un aspect important in alegerea pe care o faci iar cand vorbim de bijuterii cu diamante, lucrurile suporta multe nuante. Iese din discutie cuvantul "ieftin" si intra un altul: "valoros".

Am facut o selectie cat se poate de relevanta de pe unul dintre cele mai reprezentative site-uri de profil din Romania.

Ne-am pus in pielea unui cumparator hotarat sa faca un cadou deosebit unei persoane dragi. Selectia nu e usor de facut dar online-ul ajuta mult. Pentru un plus de incredere sau un sfat, daca treci prin Bucuresti sau Constanta, poti sa mergi in magazinul brand-ului prezent si online.

Firesc, acolo te poti consulta si poti obtine toate informatiile care-ti lipsesc. Dar poti face asta si telefonic, comod, din fata ecranului laptopului. Am ales asadar cateva bijuterii care se pot transforma intr-un cadou pretios.

Fie ca vorbim de inele de logodna sau verighete din aur alb ori cercei sau pandantive, selectia noastra ramane subiectiva... ca orice selectie.

Incepem cu un set de verighete cu profil Plat-Confort (bombat la interior si plat la exterior). Veriga doamnei are 5 diamante in taietura briliant, montate usor distantat pe canelura de aur alb. Designul cu linii simple pune foarte bine in valoare pietrele pretioase. Daca amandoi sunteti de acord sa spuneti DA acestei perechi de verighete, atunci...sunt ale voastre.

Un inel de logodna cu o abordare de design destul de surprinzatoare este facut din aur alb si cu un diamant solitaire, "suspendat" intr-o montura moderna si sofisticata. Cu siguranta ca ea va aprecia acest inel valoros.

Trecand de la aceste bijuterii "specifice" la categoria ceva mai generala a bijuteriilor cu diamante, am ales cateva piese care, firesc, ne-au impresionat fie prin design, fie prin montura care a pus in valoare pietrele pretioase.

Un inel din aur de 18kt cu design stelar si care etaleaza un citrin (4.25mm; 0.28ct) si 22 diamante albe in taietura briliant (0.36ct total) lasa o puternica impresie atat celei ce il poarta cat si celor ce o privesc.

Chiar poate fi un cadou perfect pentru o doamna sau domnisoara care abia asteapta sa se transforme intr-o printesa.

Daca safirul natural te atrage, poti alege un inel din aur alb de 18kt cu 50 diamante albe avand un carataj total de 0.35ct si un safir central in taietura octogon (7.00x5.00mm) cu un carataj de 1.17ct. Albastru discret al pietrei va trezi admiratie.

Selectia pe care v-o prezentam cuprinde si o pereche de cercei lucrati in aur alb de 18kt cu montura patrata si care au 18 briliante (1.00mm) ce insumeaza 0.11ct si 8 safire, tot in in taietura patrata (2.25x2.25mm) avand un carataj total de 0.78 ct.

Pot fi asortati cu orice rochie eleganta de la petrecerea de Craciun sau Revelion fiindca safirul are in el o doza de "cameleonism" si te ajuta mult in a asorta hainele. Totul depinde de lumina si de unghiul din care privesti.

Pentru suflet, am pastrat catre final acest pandantiv cruce din aur galben de 18kt, care etaleaza un diamant central de 0.23ct (3.70mm) acompaniat de 20 briliante in carataj total de 0.16ct. Protector si valoros, poate fi un cadou greu de uitat.

O bijuterie versatila este aceasta brosa/pandantiv din aur alb de 18kt cu 36 diamante negre (0.27ct total) intr-un design floral de inspiratie medievala. Ideala pentru tinute mai pretentioase in care ea se lasa admirata si descoperita.

Pentru tinute office ori pentru un eveniment butonii cu monograma lucrati in aur roz de 18kt pot fi un alt cadou potrivit. Innobilati cu 20 de diamante albe (1.25mm) avand un carataj total de 0.17ct, pot fi personalizati cu orice initiale.

Selectia noastra a avut la baza bijuterii FIRESQ vandute online pe www.diamante.ro.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#bijuterii diamante, #inel logodna, #verighete aur alb , #cadouri