Braduti gata decorati si aranjamente florale de iarna originale

Advertorial
Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 17:17
14780 citiri
Braduti gata decorati si aranjamente florale de iarna originale

(P) Cu totii stim ca, oficial, sarbatorile de iarna sunt spre finalul lunii decembrie. Neoficial, insa, startul se da mult mai devreme, in momentul in care prin magazine incep sa apara decoratiunile de sezon. Pentru ca, nu-i asa, perfectiunea sta in detalii, iar pregatirile pentru aceste sarbatori inseamna mai mult decat impodobirea bradului si pregatirea ghetutelor pentru noaptea magica a Craciunului.

Iar o parte importanta a acestor pregatiri o constituie aranjamentele florale, pentru ca ele ne ajuta sa dam viata atmosferei specifice si sa intram in acea stare speciala care invaluie cele mai indragite sarbatori din an.

Aranjamente florale originale

Florariile online sunt o solutie la indemana pentru astfel de cumparaturi, iar Flordelosandes.ro este o florarie care ofera aranjamente florale de iarna originale, coronite de Craciun inedite si braduti de Craciun decorati.

Colectia de iarna 2016 este deja disponibila si aveti posibilitatea sa alegeti din timp modelele preferate. Cu atat mai mult cu cat se apropie Mos Nicolae, cel care deschide aceasta adevarata cursa a cadourilor, din luna decembrie, si, pe langa cadourile clasice, de mare efect sunt aranjamentele florale de iarna sau buchetele de flori create in ton cu anotimpul.

Buchete cu flori de bumbac

Cum spuneam, la Flordelosandes.ro, gasiti cadouri florale deosebite, cum ar fi ceainice cu flori, aranjamente florale in cutii si aranjamente florale pe platouri de tort.

Desigur, nu lipsesc nici aranjamentele clasice. Iar celor care doresc sa ofere cuiva drag un buchet de flori de Sf. Nicolae sau, pur si simplu, pentru a marca optimismul acestui sezon, le recomandam buchete inedite, cu flori de bumbac, cu ilex, cu crengute de conifere si asezonate cu citrice deshidratate, batoane de scortisoara, bomboane si diverse accesorii specifice.

Braduti decorati si coronite

Sa nu uitam insa ca, atunci cand vine vorba despre decorul sarbatorilor de iarna, cei mai importanti sunt bradutii.

De pe Flordelosandes.ro se pot comanda online braduti argintii construiti din crengute si decorati in stiluri diferite: clasic, vintage si chiar glamour.

Acesti braduti pot decora atat casele, daca nu vreti sa va complicati cu un brad mare, cat si birourile sau receptiile.

Pot fi facuti cadou partenerilor de afaceri sau cuiva drag. Chiar daca nu au inca traditie la noi, coronitele de Craciun castiga si ele tot mai mult teren.

Tot la Flordelosandes.ro gasiti mai multe modele de coronite, care completeaza frumos decorul acestei perioade pline de bucurii. Se pot alege coronite clasice, din brad, sau modele inedite, din alte materiale, cum ar fi sacul, care le confera o nota rustica si speciala.

Decoratiunile sunt alese si ele astfel incat sa acopere o gama variata de gusturi, atat clasice, cat si mai putin conventionale, dintre care amintim trandafirii deshidratati, cunoscuti pentru longevitate.

Poinsettia, cea mai populara floare in luna decembrie

Originara din Mexic si America Centrala, Poinsettia sau Craciunita este si ea un simbol al sarbatorilor de iarna.

De altfel, se mai numeste chiar floarea Craciunului, pentru ca "infloreste" in luna decembrie, cand culoarea ei rosie inveseleste atmosfera, si este cea mai populara floare in aceasta perioada din an.

Asocierea Poinsettiei cu sarbatoarea Craciunului incepe in secolul 16, in Mexic, unde au aparut si primele legende legate de aceasta floare.

De la Flordelosandes.ro se pot comanda Craciunite de diverse dimensiuni, fie simple, fie ambalate.

Orice varianta ati alege, cu siguranta, aceasta planta va fi un cadou primit cu drag de catre oricine.

Livrare prin curieri proprii

De ce sa alegi o florarie online atunci cand vrei sa cumperi aranjamentele florale de iarna si buchetele pentru aniversarile din luna decembrie? Pentru ca sezonul sarbatorilor de iarna inseamna si alergaturi, inghesuiala in magazine, timp pierdut in trafic, iar o comanda online te fereste de toate acestea.

Stai comod in fata calculatorului sau a telefonului, alegi modelele preferate, platesti online sau la primire, iar de livrare se ocupa tot Flordelosandes.ro, prin curieri proprii.

In acest fel, florile si bradutii ajung la destinatie in stare impecabila si nu trebuie sa iti faci griji.

Florile comandate online, solutia ideala pentru cei plecati din tara

Flordelosandes.ro are experienta si in livrarea florilor pentru romanii plecati din tara, care trimit flori familiilor sau prietenilor, cu diverse ocazii. Si sarbatorile de iarna reprezinta un astfel de moment, cand cei care nu au posibilitatea sa fie langa cei dragi aleg sa comande online un aranjament de iarna, o coronita sau chiar un bradut si sa le faca o surpriza celor de acasa.

Plata se face online, se proceseaza foarte repede, iar cadourile florale ajung la timp si, cel putin simbolic, reduc distantele si ii ajuta pe cei aflati departe sa intregeasca magia sarbatorilor.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#aranjamente florale iarna, #bradut decorativ , #cadouri