Cadouri de Craciun pentru nesuferiti

Miercuri, 07 Decembrie 2011, ora 14:44
2756 citiri
Cadouri de Craciun pentru nesuferiti
Foto: GiftsInGoa

Ai de luat un cadou pentru mama-soacra si nu stii cum sa-i spui cat o "iubesti"? Sau poate pentru o colega nesuferita de la munca, ce iti pune mereu bete in roate si te vorbeste pe la spate? Iata cateva idei care te pot ajuta sa le strici seara, de Craciun.

Cand avem parte de ostilitati la munca sau acasa, faptul ca esti obligat sa cumperi un cadou pentru o persoana nesuferita poate fi o ocazie ideala sa raspunzi cu aceeasi moneda.

Primul pas este sa-ti studiezi victima si sa vezi care ii sunt punctele slabe: mai precis, ce ar putea sa o enerveze la culme.

Carti motivationale

Daca e vorba despre o persoana ce te critica mereu si iti face morala, ii poti transmite foarte simplu un mesaj ca viata sa nu este perfecta, desi uneori asa crede.

O carte motivationala despre cum sa slabesti mai usor, cum sa faci oamenii sa te placa, cum sa ai succes la locul de munca sau cum sa il faci pe prieten sa nu te mai insele este ideala in aceasta situatie. Se gasesc destule pe piata si nici nu sunt scumpe.

Pentru domnisoara cea acra

Daca o domnisoara acra tine mortis sa te streseze in fiecare zi la serviciu, insa stii ca uita sa mai aiba si viata personala, ii poti atrage atentia cu un mic cadou.

O revista despre mirese cu un biletel pe care scrie "Cu siguranta va veni si vremea ta" si o carte despre pisici cu dedicatia "Singurii tai prieteni sunt si cei mai buni" sunt perfecte.

Mai citeste si tu niste "almanahe"...

Exista si persoane pe care le banuim uneori ca au chiulit prea mult de la scoala. In aceste cazuri, cadoul ideal este o carte din lista de lecturi obligatorii din liceu, pe care ti se pare ca nici macar nu a frunzarit-o.

"La rascruce de vanturi", "Moby Dick" sau alte titluri arhicunoscute reprezinta variantele ideale: daca spune ca le-a citit, poti pregati si o lista cu intrebari, ca sa o supui unui test, de fata cu toata lumea. Uneori si o carte de gramatica sau un dictionar e de ajuns ca sa transmiti un mesaj.

Pentru tipul indiferent care isi iubeste computerul

In orice familie si la orice loc de munca exista cate un tip care isi iubeste prea mult computerul si uita sa socializeze. "Cadourile" pentru un astfel de personaj pot fi extrem de amuzante, mai ales daca ai un programator de partea ta.

Fie i se sterg de pe computer cateva informatii pretioase, fie i se instaleaza o mica aplicatie care schimba status-ul la programul de messenger cu mesajul "sunt singur de Craciun si voi fi intotdeauna".

Mergi direct la tinta

Cand e o persoana care chiar te calca pe bataturi, e cazul sa mergi direct la tinta. Daca are copii, poti sa ii cumperi niste instrumente, in ideea ca micutul va fi un star rock. Cel putin cateva luni va suferi cu urechile.

Si daca e vorba de o persoana care are o problema cu igiena, sapunul si deodorantul, dar si bomboanele mentolate si pasta de dinti sunt o solutie.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#cadouri nesuferiti, #cadouri Craciun nesuferiti , #cadouri