Cadouri pentru cei mici, la preturi de jucarie

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 12:30
2206 citiri
Cadouri pentru cei mici, la preturi de jucarie

Se apropie sarbatorile de iarna, iar cei mici asteapta cu sufletul la gura sa descopere ce noi surprize li s-au pregatit. Mos Nicolae este cel care deschide luna cadourilor si ii rasplateste pe copiii cuminti (Toti copiii sunt cuminti!).

Cadourile obisnuite pentru acest moment sunt in special dulciurile si fructele, insa de multe ori Mos Nicolae mai adauga in pachetel si cateva jucarii.

Pentru parintii, bunicii, unchii, matusile si toti ceilalti care si-au propus sa-i dea o mana de ajutor mosului, Okazii a pregatit oferte speciale, din categoria de jucarii copii.

Ai o multime de posibilitati de a alege cadouri pentru copiii de toate varstele. Pentru ca multi baieti viseaza sa devina piloti, elicopterele se numara printre cele mai cautate jucarii. Elicopterul trebuie sa fie unul cu totul special, asa ca este bine de stiut ca modelele favorite ale celor mici sunt acum Angry Birds, Minion Despicable, BubbleCopter sau Hunting Sky.

Masinutele cu telecomanda se bucura si ele de o mare trecere in randul copiilor. Mergand pe una dintre variantele Boost Cars, Ninco Zenit Buggy sau Ferrari 599 GTO nu ai cum sa dai gres atunci cand alegi cadoul.

Trenuletele completeaza tabloul celor mai inspirate jucarii pentru baieti. Trenuletul Thomas este unul dintre produsele vedeta ale acestei categorii, fiind urmat indeaproape de trenuletele interactive Minnie Choo Choo Kiddieland si Fisher Price.

Si categoria de jucarii pentru fete are o oferta la fel de bogata. Printre cele mai interesante produse sunt papusile si accesoriile pentru papusi, bucatariile, electrocasnicele, articolele de moda si infrumusetare, in variante de jucarie.

Chiar daca are deja o colectie de papusi acasa, orice fetita se va bucura sa primeasca una noua in dar, de Mos Nicolae. Frozen Elsa, Rapunzel Disney, Belle Baby, Barbie Glitz si Katy Sweet Baby se numara printre cele mai simpatice si cautate modele din aceasta categorie.

Totodata, poate fi amuzant ca micile prietene sa se reuneasca in jurul unei bucatarii Bubble Cook sau sa organizeze produsele dintr-un supermarket de jucarie. Masutele de toaleta sau mini trusele de machiaj sunt alte jucarii care se numara acum printre preferatele fetitelor.

Alaturi de cei mici, ne putem bucura din plin de sosirea lui Mos Nicolae. Pregatirea primelor cadouri ne ajuta sa intram deja in atmosfera sarbatorilor de iarna, iar site-ul Okazii face ca misiunea noastra sa fie mai usoara, asteptandu-ne cu o multime de oferte interesante, preturi bune si discounturi la produse pentru copiii de toate varstele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#jucarii online, #cadouri copii sarbatori, #magazin jucarii online , #cadouri