Cadouri traditionale si moderne de la Fabulous Baskets

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 08:00
3382 citiri
Cadouri traditionale si moderne de la Fabulous Baskets
Foto: Fabulous Baskets

Si traditional si modern. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine cadourile de Craciun Fabulous Baskets. Te invitam sa descoperi combinatiile minunate de produse traditionale romanesti, ambalate intr-un design modern si condimentate cu optimismul echipei Fabulous Baskets.

Traditie si bucurie. Aceasta este promisiunea Fabulous Baskets. Promisiunea ca fabuloasele cosuri, indelung cautate, cu drag descoperite si atent selectionate, cuprind ce-i mai bun din traditia produselor romanesti autentice pentru a oferi mari bucurii celor ce le primesc.

Am realizat in acest an 39 de cadouri deosebite, create special pentru tine. Cadourile propuse in acest an sunt compuse dintr-o gama variata de produse atent selectionate, punandu-se accent pe producatori locali pentru care primeaza calitatea. Totodata, variantele numeroase de personalizare a produselor au scopul de a asocia experienta placuta primirii unui cadou inspirat cu imaginea companiei ce il daruieste.

"Craciunul e despre bucurie, sprijin si zambete aduse celor din jurul tau. Si in acest an, toate cadourile sunt decorate cu produse realizate manual de tinerii de la Fundatia 'Chance for Life'. Fiecare s-a straduit sa realizeze un obiect decorativ pentru impodobirea bradului de Craciun. Dorim sa iti oferim o astfel de decoratiune unica si sa aducem magia Craciunului mai aproape". - Alina Huiban, Fabulous Baskets.

"Incercam sa venim mereu in sprijinul clientilor Fabulous Baskets, inclusiv pentru cei care sunt plecati din tara si doresc sa le ofere cadouri celor dragi de acasa. Si in acest an livram cadouri in toata tara. Traim o viata plina de evenimente, de provocari, insa intotdeauna ar trebui sa ne oprim pentru o clipa si sa ne amintim sa le daruim celor dragi un zambet care sa le faca ziua mai frumoasa". - Loredana Huiban, Fabulous Baskets.

Comenzile pentru cadourile de Craciun se fac atat online pe www.fabulousbaskets.ro, cat si telefonic la datele de contact de pe site.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Fabulous Baskets cadouri Craciun, #cosuri cadou Craciun livrare , #cadouri