Cadourile oferite sarbatoritilor in aceasta perioada - ce s-a schimbat

Advertorial
Vineri, 15 Mai 2020, ora 08:47
10282 citiri
Cadourile oferite sarbatoritilor in aceasta perioada - ce s-a schimbat

Diferenta intre un cadou apreciat si unul ales doar pentru ca trebuie o face nu doar inspiratia, ci si locul de achizitie.

Pentru ca avem specialisti pe orice nisa, iata ca si atunci cand vine vorba de arta cadourilor avem o nisa a profesionistilor.

Exista magazine nisate, care ne vin in ajutor ori de cate ori am fi in cautarea unui cadou pentru o ocazie speciala, un sarbatorit de ce nu.

In aceasta perioada de pandemie si probabil si ceva timp dupa, se remarca mai ales interesul pentru cadourile complexe, pentru cele care devin amintire si ii leaga pe cei doi, destinatar si expeditor.

Acum este timpul potrivit sa aratam si sa demonstram ca suntem alaturi de cei dragi sufleteste si ca distanta fizica nu ar trebui sa ne raceasca relatiile. www.giftexpress.ro, un eshop de profil vine cu sursa de inspiratie reprezentata de sute de tipuri de cadouri, categorii dintre cele mai variate.

Cadourile pentru femei - ce predomina in vremurile moderne

Spun unii, old is gold, asadar ideile clasice vor fi mereu apreciate. Femeile au fost delectate dintotdeauna de frumos, de flori catifelate si deserturi pe masura. Asadar, acestea raman practic repere pentru toate generatiile; se spune ca nu poti da gres cu o astfel de alegere, insa in mod cert poti impresiona ceva mai mult daca alegi un cadou inedit: flori criogenate ambalate in boluri de sticla transparenta, cosuri cadou cu tot felul de bunatati printre altele.

In categoria de cadouri femei regasim de asemenea accesorii si cutii pentru acestea, accesorii si obiecte pentru decorul biroului sau chiar cele practice - agende, instrumente de scris. O alta provocare ar fi alegerea unui ceas, dat fiind ca in substrat acest tip de obiect poate avea in spate si o poveste romantica, despre timpul a doi indragostiti, acum mai separati sau uniti ca oricand.

La capitolul flori pot fi alese si cele din spuma, in aranjamente deosebite, combinate cu diverse alte obiecte.

Cadouri pentru barbati

Nici aici nu se poate spune ca s-au epuizat ideile clasice. Domnii sunt de regula mai practici si adora cadourile de acest gen, dar pot fi delectati in egala masura si de bauturi fine.

Magazinul de profil Gift Express ne propune pentru cadouri barbati cosuri cadou ce combina in componenta lor tot felul de produse: whiskey, trufe si cafea.

O alta varianta este cea a sticlelor de vin si a unui accesoriu - macheta masina de epoca - ambalate elegant. Ambalarea este si ea importanta, pentru ca amplifica efectul surprizei. Pentru orice obiect cumparat de la Gift Express ambalarea este gratuita.

La fel de bine pot fi apreciate si cadouri de genul instrumentelor de scris in set, cu design elegant, sticlele de vin personalizate. Se pare ca in vreme de pandemie sarbatoritii au avut parte de zile de nastere atipice si izolate la propriu, asadar cu orice ati putea delecta simturile acestora, veti avea de castigat.

Pentru cei inca fara convingere despre ce poate fi ales selectiile de produse de la Gift Express merita descoperite.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cadouri barbati, #cadouri femei, #cadouri online , #cadouri