Ce cadou isi doresc femeile de Sarbatori? - Sondaj Ziare.com

Marti, 06 Decembrie 2011, ora 07:01
4842 citiri
Ce cadou isi doresc femeile de Sarbatori? - Sondaj Ziare.com
Foto: manscape.com

In afara beculetelor colorate si colindelor, Sarbatorile de iarna inseamna si multe cadouri. Dar, in acelasi timp, inseamna si multa bataie de cap pentru barbatii care vor sa isi impresioneze persoana iubita.

Daca esti in cautarea unui cadou pentru sotie sau iubita, o prima varianta ar fi accesoriile. Aici putem incadra gentile, incaltamintea si bijuteriile. De cele mai multe ori acestea reprezinta solutia ideala pentru barbatii care nu isi cunosc extraordinar de bine partenerele, dar si pentru cei care stiu ca femeile din viata lor adora micile podoabe. Fii atent doar la culorile pe care le prefera ea si, eventual, cere sfatul cuiva care este la curent cu cele mai noi tendinte.

Cosmeticele ar fi o alta varianta de luat in seama. Reprezentantele sexului frumos se topesc cand vad o trusa de fard cu cat mai multe culori si se gandesc pe loc la cum vor asorta nuantele cu tinutele lor.

In plus, te poti inspira si de la reclamele televizate. De exemplu, daca stii ca partenera ta este innebunita sa aiba gene lungi si cu volum, poti cumpara ultimul tip de rimel aparut pe piata.

Stii ca iubita sau sotia ta isi doreste de mult timp sa ajunga intr-un loc anume? Acum este momentul potrivit sa ii demonstrezi cat esti de atent si saritor la dorintele si nevoile sale si sa organizezi o calatorie. In plus, o sa te bucuri si tu de cadoul oferit ei.

In cazul in care nu iti permiti o calatorie, dar totusi vrei sa o impresionezi, poti opta pentru o cina romantica in oras sau chiar acasa, cu conditia sa iti dai silinta sa fie cu adevarat ceva special.

In cazul in care esti casatorit si ai copii, iar partenera ta nu poate sa stea departe de cei mici nici macar pentru o seara, atunci poti face ceva special pentru intreaga familie, o cina, de exemplu. Insa nu organiza totul acasa pentru ca doamna casei ar trebui sa fie rasfatata, nu sa stea apoi sa spele vasele.

O alta varianta de cadou ar fi o zi la spa. Dupa un an intreg in care a alergat intre birou, casa si magazine, merita o zi in care sa fie tratata precum o regina.

Femeile se emotioneaza imediat si ai putea sa ii oferi o amintire extraordinara. Pentru asta este nevoie de putina imaginatie si de o plimbare la un magazin care se ocupa cu daruri personalizate. Poti opta pentru un album personalizat, un puzzle, o perna, cana sau orice altceva iti trece prin cap.

Si bineinteles ca mai exista si varianta de cadou de care sa se foloseasca intreaga familie. Aici intra electronicele si electrocasnicele, o cafetiera, un storcator de fructe, un fier de calcat, un blender, toate acestea fiind idei care vor incanta.

In cele din urma, nici o tigaie nu e o idee asa proasta, mai ales daca ii vei specifica iubitei sau sotiei ca adori clatitele facute de ea.

Pentru a le da o mana de ajutor barbatilor, Ziare.com va invita la sondaj. Ce v-ati dori sa primiti in dar de la sotul sau iubitul dumneavoastra?

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cadouri de craciun, #cadouri femei Mos Craciun, #cadouri femei Craciun, #daruri femei , #cadouri