Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce cadouri putem cumpara anul acesta de 8 martie?

Advertorial
Joi, 02 Martie 2017, ora 16:05
9463 citiri
Ce cadouri putem cumpara anul acesta de 8 martie?

(P) Mai este foarte putin si Ziua Femeii, pe care o aniversam, ca in fiecare an, pe data de 8 martie, ne va oferi prilejul de a darui doamnelor si domnisoarelor din viata noastra un cadou prin care sa ne aratam, inca o data, aprecierea si sentimentele pe care le purtam fata de ele.

Pentru ca traim intr-un mediu foarte dinamic si intram zi de zi in contact cu multe persoane, cu care avem fie relatii apropiate, de prietenie, sau profesionale, si darurile alese trebuie sa se muleze pe acest model.

Pe lista de cumparaturi pentru aceasta mare zi a primaverii se pot regasi obiecte dintre cele mai diverse, de la articole vestimentare la carti, cosmetice, parfumuri sau, de ce nu, vacante in doi.

Bijuteriile se numara printre cele mai apreciate cadouri pentru femei achizitionate cu acest prilej pentru ca ele pot fi oferite si sotiei sau mamei, dar si unei colege sau, de ce nu, sefei sau invatatoarei.

Din fericire, internetul ne pune la dispozitie numeroase idei de cadouri pentru 8 martie, dar si posibilitatea de a le cumpara online. Tot aici vom gasi si metode de a cumpara ceea ce dorim la preturi mai mici, fara a face rabat la calitate.

De exemplu, exista site-uri ce prezinta cupoane de reduceri, instrumente extrem de simplu de folosit pentru a cumpara obiecte de calitate, sub branduri renumite, la preturi foarte bune.

Aceste cupoane de reduceri se pot traduce prin discount-uri sub forma de procente sau sub forma de suma fixa ce se aplica la produse disponibile online.

Majoritatea magazinelor au adoptata aceasta metoda de atragere si fidelizare a clientilor, astfel ca oferta este cat se poate de variata.

O categorie aparte de cadouri ce trebuie oferite cu ocazia zilei de 8 martie este reprezentata de acele daruri destinate mediului de afaceri, adica acelor persoane cu care colaboram zi de zi, dar si clientilor sau furnizorilor.

In business nici o ocazie nu trebuie ratata atunci cand vine vorba de promovarea afacerii, a produselor sau serviciilor oferite. De aceea, si Ziua Femeii este un bun moment pentru a intari relatiile cu persoanele - in speta femeile - aflate in spatele unei relatii de lucru.

In acest caz, darurile sunt reprezentate de obiecte promotionale personalizate pentru fiecare in parte. Insotit de un buchet de flori si de un card de felicitare, gestul va spune mai multe decat orice negociere si va fi o surpriza memorabila.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#cadouri ziua femeii , #cadouri