Ce poate fi potrivit sa oferi unui barbat si cand

Advertorial
Miercuri, 02 Mai 2018, ora 13:02
125299 citiri
Ce poate fi potrivit sa oferi unui barbat si cand

Regulile de bune maniere dicteaza ce si cum ii oferi unei femei un cadou, despre cum se poarta un barbat, cum este galant si cum isi arata educatia la fiecare actiune. Insa prea putin se mentioneaza despre cum oferi unui barbat un cadou, ce anume si cand.

Ce faci si modul in care oferi un cadou pot fi de fapt o reprezentare a sinelui, despre cat de bine stapanesti arta de a darui, de a impresiona. Trebuie sa stii ca in ecuatia aceasta conteaza foarte mult creativitatea.

Cadouri potrivite pentru barbati

Desi sunt mai pragmatici din fire, practici si simplisti in preferinte, reprezentantii masculini doresc si ei la randul lor sa fie surprinsi, sa aiba parte de rasfat si de cadouri incantatoare.

Ceva potrivit pare greu de definit, caci de la caz la caz tine de abordari diferite. Insa, ca repere generale, poate fi vorba de referinte care sa ajute la gasirea acelor cadouri pentru el cu adevarat potrivite.

Cadouri in functie de varsta

Chiar daca se spune despre femei ca sunt mai rapide in evolutie, asta nu inseamna ca barbatii sunt puerili toata viata lor. Cei la categoria de 20 de ani sunt dinamici, sunt nerabdatori si plini de energie; cei la 30 sunt maturi, stiu ce isi doresc si au principii bine stabilite in viata. Ce trece de 40 de ani inseamna om pasionat, om rabdator ce traieste in tihna.

Asadar un prim reper se poate referi la varsta si la interesele din acest punct de vedere. Ceva mai mult efort va inseamna sa ii descoperi pasiunile si in ce investeste timp.

Ai putea gasi aceasta varianta ca fiind una provocatoare, pentru ca nu poti sti ce unelte sunt potrivite, ce marci, ce obiecte ce deservesc unui hobby si practicarii acestuia - ca exemplu.

Cadouri pentru ocazii speciale

Poate cel mai simplu este sa tii cont de reperul in timp si scopul unui cadou. Doresti sa il surprinzi pentru ca este ziua lui de nastere, onomastica, pentru reusita lui la serviciu sau pentru ca este un eveniment ce marcheaza dragostea si continuitatea in cuplu?

Ne orientam spre optiunile puse la dispozitie de un magazin online de profil si descoperim ca este preferata diversitatea. Din acest punct de vedere cateva dintre cele mai populare abordari se refera la:

  • Bauturi si accesorii

Nu este un mit ca barbatii sunt degustatori de bauturi mai cunoscatori fata de femei. O sticla de vin se adreseaza celor rafinati, iar daca mai adaugi si ceva accesorii atunci ai creat un arsenal cu care nu poti da gres. Orice barbat apreciaza astfel de cadouri.

Mai inedit de atat este vorba de suport de sticle in diferite variante, ba chiar cu motive; pentru pasionatii de automobile, un suport de acest gen va fi o incantare. Daca destinatarul este fan infocat al stilului nautic, un vapor este ideal.

  • Accesorii elegante

Daca este genul de persoana sofisticata si care poarta adesea costume, accesoriile pot fi si utile si incantatoare. Butoni, ace de cravata sunt doar cateva idei propuse spre exemplu in cadrul magazinului online de cadouri Gift Express.

  • Obiecte pentru birou

O alta preferinta se refera la cadourile ce pot fi utile la birou. Aici se inscriu mousepadurile, USB-urile, agendele de diferite forme si culori etc.

Nu sunt de ignorat nici mapele sau ceasurile, printre cele mai populare tipuri de obiecte cand vine vorba de aceasta categorie. Iar cand doresti sa arati o atentie deosebita la detalii, poti sa te orientezi spre obiecte ce nu sunt deloc comune: deschizatorul de scrisori, un mini joc de masa sau un indicator cu laser, 3 in 1.

Cadouri in functie de destinatar

Ce pare mai greu de ales se refera la cadourile pe care trebuie sa le faci unor barbati sobri si pe care ii cunosti prea putin. De regula acolo unde exista o relatie personala este cu atat mai usor sa se gaseasca idei creative.

Daca mai punem la socoteala ca o relatie profesionala impune un cadou din aceeasi sfera, este cu atat mai greu sa se gaseasca acel ceva inedit, sobru si care sa nu lase loc de interpretari.

Din fericire, magazinele de profil au devenit din ce in ce mai generoase, astfel ca optiuni sunt dintre cele mai diverse si cu preturi de asemenea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#cadouri barbati , #cadouri