Cinci moduri in care sa-ti impresionezi iubita de Valentine's Day

Joi, 06 Februarie 2014, ora 18:02
2490 citiri
Cinci moduri in care sa-ti impresionezi iubita de Valentine's Day

Cand vrei sa mergi la sigur, ai la indemana solutii cu succes garantat, la preturi ce-ti permit sa te incadrezi in buget. Femeile iubesc bijuteriile, pafumurile si articolele de imbracaminte care pot reprezenta cadouri mult dorite.

Din multitudinea de oferte, ai acum sansa sa le alegi pe cele mai avantajoase, chiar si la preturi care nu depasesc 100 de lei. Echipa Okazii.ro iti recomanda cinci idei pentru cadouri care o vor incanta pe iubita ta de Valentine's Day.

Set Pink Flower Swarovski, pret - 89 lei

Bijuteriile sunt prietenele femeilor si un cadou ideal pentru orice ocazie. Setul recomandat, compus din bijuterii delicate, lucrate manul, va completa cu distinctie tinutele favorite ale iubitei tale.

Parfum Beyonce Midnight Heat 50 ml, pret - 99 lei

Parfumul Beyonce Midnight Heat ii va oferi un plus de mister si atractivitate iubitei tale, constituind cadoul perfect.

Geanta Lamonza, pret - 69 lei

Pentru orice pasionata de moda, geanta reprezinta un accesoriu de top. Si oricat de multe modele ar detine, va aprecia fara indoiala o geanta noua, cu un design in tendinte.

Tricou Cocaine & Caviar, pret 35 lei

Pregateste-i de pe acum o tinuta potrivita pentru zilele relaxante de primavara, in compania familiei sau prietenilor. O alegere inspirata pentru femei dinamice, elegante, care apreciaza confortul si calitatea.

Lenjerie See Through,69 de lei

Vrei sa-i arati cat poate fi de seducatoare? Atunci aceasta este alegerea perfecta pentru a-i confirma ca, pentru tine, ea este si va fi mereu cea mai frumoasa.

Valentine's Day este un moment de sarbatoare, prin care poti aduce multa bucurie. Alege un cadou de pe Okazii.ro si traieste o experienta de neuitat, in cea mai frumoasa zi dedicata indragostitilor.

Okazii.ro iti pune la dispozitie mai multe modalitati prin care sa te asiguri ca inchei tranzactiile in cele mai bune conditii.

Pentru ca banii tai sa fie in siguranta, foloseste serviciul Garantia de Livrare, care este gratuit pentru cumparatori. Prin intermediul acestuia, Okazii.ro iti garanteaza ca iti vei recupera banii daca produsul pe care l-ai primit nu corespunde descrierii facute de vanzator.

In plus, poti alege sa inchei tranzactii cu vanzatorii verificati. Daca observi mentiunea "premium" in cazul acestora, stii ca este vorba despre vanzatori certificati de Okazii.ro, pentru un nivel inalt de profesionalism si seriozitate. De asemenea, sistemul de calificative acordate vanzatorilor te poate ajuta sa iti faci o idee foarte clara despre seriozitatea vanzatorului respectiv.

In cazul in care platesti produsele online cu cardul, banii ajung la vanzator doar daca ai primit exact produsul comandat. In caz contrar, ai cinci zile la dispozitiei in care poti returna produsul.

Cauta cele mai bune oferte si cumpara in siguranta pe Okazii.ro!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#cadouri Valentine Day, #parfum cadou Valentine Day, #cadouri Valentine Day Okazii, #cadouri Okazii Ziua Indragostitilor , #cadouri