Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum poti personaliza un cadou?

Advertorial
Joi, 05 Aprilie 2018, ora 11:24
4209 citiri
Cum poti personaliza un cadou?

In ceea ce priveste oferirea cadourilor, originalitatea si individualizarea sub orice forma a oricarui dar au devenit principalele directii pe care trebuie sa le ai in vedere.

Daca atentiile realizate prin munca manuala nu mai pot exista din lipsa timpului si a inspiratiei, solutia este creata de cadourile personalizate.

Un cadou personalizat reprezinta un obiect care pot fi destul de banal prin componentele sale clasice, dar care poate surprinde intr-un mod surprinzator datorita autenticitatii aduse de cel care ofera o imprimare a unui mesaj specific sau o fotografie simbolica.

In momentul cand au luat nastere pe piata din Romania categoria de cadouri personalizate, creau impresia ca ar fi ceva destul de greu de realizat, dar mai cu seama, de obtinut.

Astazi, acestea sunt puse la dispozitie intr-un numar cat mai mare si pot cuprinde nenumarate idei si sugestii de aplicare.

De asemenea, initial, erau considerate a fi potrivite de oferit doar intre persoane foarte apropiate, insa ele se pot darui chiar si persoanele ce fac parte din sfera relatiilor mai indepartate sau profesionale, doar cu indicatia de a se aplica o perzonalizare oportuna.

Cele mai uzuale si recomandate modele de cadouri personalizate nu trebuie sa fie si cele pe care le vei folosi tu.

Scopul principal al acestor tipuri de cadouri este ca ele sa pastreze o amprenta lasata de tine si care sa fie strict, rodul creativitatii tale.

Aplicatiile pentru care poti opta in privinta personalizarii unui anumit lucru pot fi destul de variate.

Pe langa cele care iti vor fi sugerate, poti lasa gandul sa zboare si sa te folosesti de multe alte idei care consideri ca ar putea surprinde destinatarul cadoului.

Gravarea numelui

Acest mod de a personaliza un anumit cadou reprezinta varianta cea mai simpla si discreta de a arata ca ai oferit o anumita implicare pentru a reusi sa creezi ceva mai deosebit.

Se poate aplica asupra bijuteriilor, brelocurilor, unui jurnal, o cana sau multor alte obiecte care sunt cu caracter personal.

Sunt foarte potrivite pentru orice persoana a fi oferite, inclusiv cei care fac parte dintr-o sfera mai indeparatata de prietenie.

Un motto motivational

Cadourile ce presupun existenta unui motto motivational despre un anumit subiect ce chiar poate fi important pentru destinatarul cadoului sunt foarte apreciate.

Indicat este sa nu apelezi la un citat pe care il vei gasi la indemana, ci la unul care chiar poate avea la baza o anumita esenta si care sa poata avea un anumit rezultat profitabil pentru cel care va primi.

Raportat la anumite aspecte esentiale din viata sa, multumirea si satisfactia poate fi observata destul de usor.

Un text haios

Cu un caracter mai intim, astfel de cadouri se ofera intre prieteni mai apropiati sau membri ai familiei.

Un continut care are menirea de a starni rasul, atat la momentul primirii darului, cat si ulterior, cand va fi revazut ramane memorabil, lucru care este foarte important.

Mesaj declarativ

Cu scopul de a produce emotii, cadourile ce au la baza declaratii pentru persoanele apropiate simbolizeaza mult mai mult decat o atentie normala.

Reprezinta o forma foarte eleganta si surprinzatoare de a culege cateva cuvinte foarte frumoase si care sa aiba la baza o incarcatura afectiva pentru a te deschide fata de iubita, sotie, parinti, frate sau prieteni foarte buni.

Pe langa intentia de baza de a oferi un cadou, se aduce si o modalitate prin care iti manifesti aprecierea fata de tot ce ai primit de la persoana respectiva, de-a lungul timpului.

O fotografie

Printarea unei fotografii asupra unui cadou are un efect mai surprinzator, dar si poate produce un nivel mai mare de atasament fata de acel obiect.

Dezavantajul pe care il presupune imprimarea unei poze este acela ca poate sa deterioreze si, astfel, sa nu aiba o durata prea mare.

De asemenea, este important de apelat la un magazin de specialitate care iti ofera o imagine fidela cu fotografia reala si care sa nu prezinte aspecte deformate.

Un element reprezentativ pentru un hobby

Un element reprezentativ redat printr-o fotografie sau un citat dintr-un film favorit, o carte, un joc, o echipa sportiva sau un autograf al unei celebritati care are o insemnatate pentru acea persoana si este chiar recomandat.

Din nou, arati ca ai fost destul de implicat in realizarea cadoului, plus ca demonstrezi ca ai remarcat forarte multe lucruri importante despre activitatile si pasiunile destinatarului cadoului tau.

Ghizbi.ro este un magazin online care pune la dispozitia celor interesati o gama foarte larga si variata de cadouri personalizate.

Potrivite pentru orice ocazie, produsele si sugestiile oferite acest magazin se gasesc la costuri foarte accesibile si livrate intr-un timp rapid.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#cadouri personalizate , #cadouri