Hoverboard: cadoul perfect de Craciun 2018. Recomandari pentru copii, pentru EA, pentru EL

Advertorial
Joi, 18 Octombrie 2018, ora 12:37
31059 citiri
Hoverboard: cadoul perfect de Craciun 2018. Recomandari pentru copii, pentru EA, pentru EL

Hoverboard cu echipament de protectie este unul din cele mai tari idei de cadouri de Craciun 2018. Aceste scutere electrice au patruns puternic pe piata si deja mii de persoane din toata lumea detine un astfel de exemplar.

Multe vedete internationale au fost surprinse in compania acestui mijloc de transport atat de interactiv. Motorul cu doua roti auto-echilibrate a devenit superstar in majoritatea oraselor, pe strazi, in parcuri, in mall-uri si alte centre comerciale.

Hoverboard-urile au devenit populare datorita filmului "Back to The Future" (Inapoi in Viitor) . Daca v-ati gandit sa oferiti acest cadou special de Craciun pentru copilul sau partenerul dumneavoastra, felicitari. Cu siguranta, cel care va primi cadoul il va aprecia din plin.

Hoverboard-ul reprezinta un vehicul electric super distractiv, interactiv si foarte atractiv. Chiar daca la inceput poate parea putin dificil sa inveti sa mergi pe un hoverboard, adevarul este ca sunt necesare doar cateva manevre simple pentru a stapani pe deplin acest vehicul.

Incepatorii care pun pentru prima data piciorul pe un hoverboard ar trebui de asemenea sa poarte genunchiere si casca. Prin urmare, daca doriti sa faceti cadou un hoverboard unui incepator, achizitionati pachetul complet cu echipament de protectie.

Manevrarea unui hoverboard cu echipament de protectie este destul de simpla. Tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa stea drept si sa-si miste foarte usor corpul. Pentru un echilibru bun, este nevoie de putina concentrare in prealabil. Hoverboard-urile pot atinge diferite viteze si au culori variate.

Senzatia pe care o ai atunci cand te plimbi pe un hoverboard electric cu putere motoare 700W este uimitoare. Alaturi de biciclu electric si trotineta electrica acest vehicul electric este receptiv, rapid, robust si stabil.

Microbul utilizarii unui hoverboard intra rapid in vene si nu iese prea usor. Cu un hoverboard cu echipament de protectie utilizatorul poate sa se plimbe pe strazi, in parcuri, in preajma centrelor comerciale.

Exista mai multi factori pe care ar trebui sa-i aveti in vedere inainte de a adauga un hoverboard bun in cosul de cumparatori pentru sarbatorile de iarna 2018. Cel mai probabil veti cauta ceva la pret avantajos, fiabil si durabil.

Cu cat durata de viata a bateriei unui hoverboard este mai buna, cu atat mai lunga va putea fi calatoria. Modelele echipate cu baterii foarte bune tind sa fie mai scumpe.

Portabilitatea este secretul. Dupa ce utilizatorul se obisnuieste cu un hoverboard, ii va fi dificil sa-l lase din mana. Achizitionarea unui hoverboard foarte portabil sau usor este cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti.

Modelele compatibile cu Bluetooth permit posibilitati nelimitate de divertisment. Puteti asculta muzica preferata in timp ce va plimbati pe un hoverboard. Iata unul din motivele pentru care foarte multe persoane s-au indragostit iremediabil de acest vehicul electric atat de special.

In plus, cele mai multe hoverboard-uri sunt dotate cu lumini LED. Acestea va permit sa folositi hoverboard-ul chiar si atunci cand este semi-intuneric, pe strazile mai laturnalnice.

Noile modele pot fi controlate wireless din telecomanda, oferind o experienta perfecta din toate punctele de vedere.

De ce sa oferiti cadou de Craciun un hoverboard cu echipament de protectie?

* cadou inedit. Daca doriti sa va impresionati iubitul/ iubita, prietenul sau copilul alegeti sa-i daruiti de Craciun in minunat hoverboard.

* este usor de utilizat; chiar si cei care nu s-au urmat vreodata pe hoverbord vor putea invata sa-l foloseasca in cateva zile

* un cadou distractiv, experienta noua, senzatie noua

* cele mai multe magazine online ofera in aceasta perioada dinaintea sarbatorilor oferte imbatabile pentru hoverboard adulti si copii. Preturile variaza in functie de modele, dar puteti prinde oferte cu adevarat bune daca faceti achizitia din timp (octombrie, noiembrie, Black Friday etc).

Cui puteti oferi cadou de Craciun un hoverboard cu echipament de protectie?

Vehicului electric pe doua roti reprezinta un cadou valoros, ceea ce inseamna ca va fi daruit special acelor persoane care merita un efort financiar considerabil. La randul lor, destinatarii acestor cadouri vor primi cu bratele deschise un cadou atat de important, vor fi recunoscatori si se vor bucura nespus.

Iata mai departe cui puteti face cadou un hoverboard de Craciun

- copilului dumneavoastra. Cele mai multe hoverboard-uri cadouri de Craciun sunt destinate copiilor, adolescentilor si tinerilor. Bucuria de pe fetele acestora la primirea unui cadou atat de valoros cum este un hoverboard, nu poate fi descrisa in cuvinte. Nu mai este niciun secret ca hoverboard-ul reprezinta un subiect foarte fierbinte in randul adolescentilor si ca tot mai multi tineri isi doresc sa detina un astfel de vehicul interactiv.

- partenerului dumneavoastra. Barbatii raman in general atrasi de echipamente si vechicule electrice. Prin natura lor ei apreciaza mai degraba un cadou oarecum tehnic, decat o camasa, un ceas sau un deodorant. Daca partenerului dumneavoastra ii plac provocarile, daca are o statura atletica si nu face un pas inapoi cand trebuie sa testeze lucruri noi, atunci cel mai probabil va aprecia foarte mult un hoverboard. Daca deja foloseste o trotineta electrica de care este foarte incantat, va fi bucuros sa-si completeze colectia de vehicule electrice interactive.

- partenerei dumneavoastra. In general de Craciun fetele asteapta sa gaseasca sub brad orice lucru pufos, dulce sau frumos mirositor. Daca vreti sa o surprindeti cu un cadou peste asteptari, cu un hoverboard nu veti gresi. Fiti atent la indicii care va pot arata daca intr-adevar partenera dumneavoastra va agrea ideea unui vehicul electric atat de distractiv. De exemplu:

a) merge des la sala sau ii place sa faca sport

b) foloseste deja o trotineta electrica pentru deplasare la serviciu

c) este dispusa sa incerce experiente noi

d) unele din prietenele ei deja detin un hoverboard

- unui prieten sau coleg special. In companii exista un obicei ca mai multi colegi de birou sa contribuie pentru achizitionarea unui cadou special, de o valoare mai mare pentru o persoana care isi sarbatoreste aniversarea. Un astfel de cadou original poate fi hoverboard-ul, mai ales daca stiti ca destinatarul ar fi foarte bucuros sa aibe un scuter electric.

- unui angajat special, in semn de apreciere a muncii depuse. De Craciun in cele mai multe firme si companii au loc petreceri speciale, se acorda diplome de recunoastele pentru implicare profesionala, prime, avansari etc. O alta modalitate de a-i stimula pe angajati este de a le oferi un cadou deosebit. In functie de specificul firmei, un hoverboard ar putea reprezenta un cadou extrem de util (pentru cei care desfasoara activitati in spatii comerciale, in depozite sau hale spatioase).

Recomandari hoverboard cadou de Craciun pentru copii

1. freewheel junior graffiti cool Scooter electric (hoverboard)

FreeWheel Junior, 6.5", Autonomie 20 km, Viteza 12 kmh motor 500W, Graffiti Skull (Alb/Negru) - ofera distractie completa pentru copii. Junior FreeWheel este special conceput pentru statura si cerintele unui copil cu varsta peste 5 ani si greutate peste 15 kg.

Daca pana de curand hoverboard-urile erau rezervate doar celor mari, iata ca acest model se pliaza minunat pe dorintele celor mici. Acestia sunt invitati sa paseasca in lumea motoarelor, la un nivel superior de distractie. FreeWheel smart Junior este ideal pentru plimbari in parc sau pentru suprafete plane in interior.

Gratie celor doua motoare din dotare, fiecare avand o putere individuala de 250W, nu trebuie sa va gaceti griji in ceea ce priveste siguranta copilului. Modelul are un design foarte placut, modern si jucaus. Cu siguranta acest hoverboard este un cadou subliniat cu rosu pe lista lui de dorinte trimisa lui Mos Craciun anul acesta.

2. Scooter electric (hoverboard) Freewheel Junior 5949023218045 (Multicolor) la 899 lei

Are o viteza maxima de rulare de 12 km/h, o baterie de 4.4 Ah cu autonomie pana la 20 km, cantareste 10.2 kg si are un unghi de inclinatie de 15 grade. Farurile LED, benzile de prevenire a alunecarii, autonomia extinsa si designul modern, fac din acest hoverboard cadoul perfect de Craciun pentru orice copil.

Acest scooter electric este propus de Freewheel si conceput in mod deosebit pentru a putea fi utilizat in conditii de maxima siguranta de copii de la 8 ani. Pentru cei intre 5 si 8 ani producatorul recomanda supravegherea de catre un adult. Hoverboardul atrage de la prima vedere prin explozia de culori care caracterizeaza varsta celor mici.

Ca si specificatii tehnice modelul iese in evidenta prin prezenta a doua motoare, fiecare cu o putere proprie de 250W, lucru care sporeste siguranta de utilizare, fara a afecta insa placerea si senzatia in timpul deplasarii. Impreuna cu acest hoverboard achizitionati si echipament de protectie adecvat - genunchiere, cotiere si casca.

3. Smart Scooter electric (hoverboard) BikeMe Smart Balance BM-SCOOTER-RED (Rosu), putere motoare 700W.

De data aceasta discutam despre un model cu 200 de lei mai ieftin comparativ cu varianta precedenta. Cele doua motoare prezente pe acest scooter electric sunt de 350W, fiecare cu putere individuala, iar viteza maxima de rulare atinge 15 km/h. Are un aspect placut si poate constitui un cadou extrem de simpatic atat pentru fete cat si pentru baieti.

4. Scooter electric (hoverboard red & black) Nova Vento HV8, Viteza maxima 12 Km/h, Autonomie 20 Km (Rosu/Negru)

Iata un scooter electric de talie medie in care nu trebuie sa investiti foarte mult. Costa doar 599 lei la evoMAG si face parte din categoria hoverboard-urilor de buget. Este ideal pentru incepatori si pentru tineri sau adolescenti.

Are o constructie fiabila cu doua motoare independente, un design elegant si pe alocuri foarte high-tech. Este prevazut cu doua roti din cauciuc cu o aderenta extrem de buna pe numeroase tipuri de suprafete, chiar si acolo unde exista mici denivelari.

Functioneaza cu acumulatori Li-Ion produsi de gigantul Samsung si asigura o autonomie de 20 km. Pachetul contine telecomanda si geanta cadou pentru transport facil. Hoverboard-ul cantareste 12 kg si masoara 69 x 22 x 21 cm.

Recomandari hoverboard cadou de Craciun pentru EA

1. Scooter electric (hoverboard) Razor Hovertrax 2.0 (Alb), cu viteza maxima de rulare 13 km/ h, putere motoare 700W.

Cu doua motoare independente, fiecare avand o putere de 350W, o viteza de rulare de 13 km/ h si un design extrem de elegant, acest hoverboard poate fi cadoul potrivit pentru EA. Razor este cel mai renumit producator de hoverboard-uri, iar Hovertrax 2.0 face deja furori in lumea pasionatilor de vehicule electrice interactive si recreationale.

Porneste simplu, este silentios si usor de controlat si de manevrat. Este frumos impodobit cu lumini LED de semnalizare, platforma antiderapanta. Constructia uimeste prin sasiul rezistent la socuri, butucii si jantele fabricate din aluminiu, aparatoarele de roti pentru maxim de protectie.

Bateria detasabila este Li-Ion de 36V si celule LG; asigura o autonomie pana la 60 de minute in utilizare continua. Inainte de a se epuiza complet utilizatorul este avertizat printr-un indicator. Cantareste 12.2 kg si masoara 62 x 23 x 22 cm.

2. Scooter electric (hoverboard) Myria MY7002, geanta cadou inclusa (albastru), putere motoare 700W

Este destinat unei persoane care cauta mai multa mobilitate si adrenalina. Prezinta numeroase specificatii de top, care pot fi privite ca si avantaje uimitoare pentru utilizator: control direct de pe telefonul smart, autonomie pana la 20 km, design compact (cantareste doar 9.8 kg si masoara 60 x 22 x 18 cm), putere individuala motoare 350W (doua motoare in componenta), viteza maxima de rulare 15 km/h.

Aplicatia speciala pentru control direct de pe smartphone analizeaza la pornire piesele componente pentru a detecta daca exista defectiuni. Pachetul include geanta pentru transport.

Recomandari hoverboard cu echipament de protectie cadou de Craciun pentru EL

1. Pachet Scooter electric (hoverboard) MonkeyBoard hoverboard Original MK-52 Grafitti New, 6.5 inch roti, telecomanda wireless, 6.5 inch bluetooth lumini, geanta de transport, led-uri, lumini de zi/noapte, boxa incorporata, putere motoare 700 W + Hoverkart (Multicolor) .

Este un pachet complet care va trezi interesul oricarui barbat pasionat de echipamente electrice de recreatie. Nu vorbim despre un simplu hoverboard, ci despre un model avansat care uimeste prin designul foarte indraznet, plin de culoare si decorat cu lumini LED albastre.

Boxa integrata permite audierea melodiilor preferate in timpul deplasarii. Pachetul include telecomanda fara fil pentru control de la distanta, geanta de voiaj si Hoverkart. Acesta reprezinta un accesoriu inovativ pe care cele mai multe hoverboard-uri nu-l includ si este de fapt un scaun care duce usor cu gandul la karting.

Hoverboard-ul bifeaza excelent la toate capitolele: aspect, constructie si siguranta, specificatii tehnice. Cele doua roti au 6.5 inch si ating o viteza de 18 km/h, o viteza peste medie sustinuta de cele doua motoare prezente care totalizeaza impreuna 700W putere.

Bluetooth-ul permite utilizatorului sa-si conecteze telefonul smart si sa redea direct de pe acesta muzica. Cantareste 10.8 kg si masoara 60.4 x 8.5 x 11 cm, ceea ce inseamna ca este compact, usor de transportat si de manevrat.

Craciunul se apropie cu pasi repezi si cel mai probabil ati inceput sa faceti lista de cadouri pentru cei dragi. Hoverboard-ul ar trebui sa ocupe un loc binemeritat pe aceasta lista pentru a fi daruit unei persoane vesele, sportive, energice, deschise spre nou, o persoana care este mereu in cautare de experiente inedite.

EvoMAG va astepta cu mai multe oferte la motociclete electrice, biciclu electric, monociclu electric hoverboard cu putere motoare 500W sau 700W, bicicleta electrica, trotinete electrice, hoverboard freewheel f1, accesorii si consumabile, skateboard electric, Scooter electric (hoverboard) Freewheel Monster S2 SMART, Graffiti galben (Multicolor) etc.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#hoverboard electric, #hoverboard echipament protectie, #scooter electric , #cadouri