Trei idei de cadouri estivale pentru barbati

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 10:10
3555 citiri
Trei idei de cadouri estivale pentru barbati

Pe langa provocarea lansata de gradele generoase din termometru, ce imbie la concedii, odihna si la cat mai multe iesiri in natura - la munte sau la mare - sezonul estival ne pune portofelul si originalitatea la incercare cu ponderea de onomastice sarbatorite in cele trei luni calendaristice de vara.

Daca la sfarsitul lunii iunie i-am sarbatorit pe sfintii Petru si Pavel, in 20 iulie urmeaza sa-i celebram pe purtatorii numelui Santului Ilie Tesviteanul. In cautarea celor mai inspirate daruri de sezon, am consultat oferta de cadouri pentru barbati Borealy - desemnat cel mai bun magazin online de profil din Romania.

Pe scurt, am selectat pentru dumneavoastra trei idei inspirate de daruri cu care sa va impresionati apropiatii ce-si celebreaza onomastica sau ziua de nastere de-a lungul acestei veri.

Frapiere de lux pentru racirea bauturilor fine

Cand afara este infernal de cald, ce poate fi mai placut decat sa te racoresti in compania unui pahar de sampanie sau a altei bauturi preferate, pusa la pastrare in gheata? Designul frapierelor din oferta magazinului de cadouri Borealy se preteaza si altor sticle de bauturi ce nu pot fi consumate cu cuburi de gheata, insa trebuie racite in prealabil, motiv pentru care un astfel de cadou este mai mult decat util pe perioada verii.

Foto: Borealy Gifts

Dincolo de aspectele practice ale unui astfel de dar, frapierele Borealy se disting prin calitatea materialelor, unele fiind placate cu argint, altele realizate din cristal de calitate superioara, si prin provenienta exclusivista, fiind semnate de branduri faimoase precum Chinelli (Italia) sau Credan (Spania).

Seturi cocktail pentru domnii amatori de provocari noi

Avand ca numitor comun enciclopedia "Top 200 Cocteiluri Celebre si povestile lor", seturile cadou pentru cocktail isi provoaca destinatarii sa incerce gusturi noi si ii initiaza in prepararea mix-urilor consacrate, precum Cuba Libre, Pina Colada sau Cosmopolitan.

Foto: Borealy Gifts

Paharele dedicate servirii cocktailurilor, votca premium, ginurile seci sau lichiorurile populare sunt alte ingrediente ce desavarsesc reteta cadoului perfect pentru barbati, darul cu efect "wow!" care il va impresiona pe domnul stilat din viata dumneavoastra!

Ceasuri eco friendly pentru barbatul modern

Ceasurile WeWood din oferta Borealy sunt cadouri 2 in 1 cu care, garantat, veti lasa fara cuvinte destinatarul. Pe langa faptul ca sunt realizate 100% din lemn reciclat si sunt echipate cu mecanisme japoneze Miyota de top, la care adaugam designul modern - ce face furori in randul celebritatilor din intreaga lume - ceasurile WeWood inseamna atentie nu doar pentru propriul timp si propria tinuta, ci si pentru mediul inconjurator.

Pentru fiecare ceas cumparat, producatorul WeWood si-a asumat angajamentul de a planta un copac, fapt dovedit de statistica brandului ce indica peste un sfert de milion de arbori plantati pana la sfarsitul anului 2013.

Foto: Borealy Gifts

Colin Firth sau membrii formatiei Black Eye Peas sunt doar cateva figuri celebre ce au imbratisat conceptul WeWood, etaland ceasurile din lemn in aparitiile lor publice. Garantat, un astfel de dar va face senzatie in viata destinatarului sau!

Cutiile pentru pastrarea ceasurilor de mana, seturile de lux pentru birou, instrumentele de scris Parker sau Aurora, portofelele din piele naturala sau globurile pamantesti Zoffoli, cu minibaruri incorporate, sunt alte cateva sugestii de cadouri Borealy cu care puteti rasfata domnii ce-si sarbatoresc in aceasta vara onomastica sau ziua de nastere. Si prin care, evident, va veti remarca generozitatea si atenta preocupare pentru emotia si bucuria norocosului destinatar!

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#cadouri barbati, #cadouri lux barbati, #cadou onomastica barbati, #ceas cadou, #frapiera lux, #set vodka cocteil , #cadouri