Accesorii barbatesti - cat de importante sunt balenele?
Shopping / camasi
Gulerul camasii trebuie sa arate impecabil, atat din punct de vedere cromatic, cat si din punctul de vedere al fermitatii. Business24 iti recomanda sa porti asa-numitele "balene", accesoriile care dau rigiditate gulerului si iti contureaza fata perfect. Fie ca porti camasa cu o haina, cu cravata sau fara, un astfel de accesoriu la gulerul ...
Fonderie 47 - arme Kalashnikov transformate in butoni de camasa
Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 21:47 - Fonderie 47 - arme Kalashnikov transformate in butoni de camasa
Shopping / camasi
Fonderie 47 este compania elvetiana care a avut ideea de a crea cei mai scumpi butoni de camasa din lume, combinand la confectionarea lor aur cu resturi provenind de la arme Kalashnikov (AK-47)....

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei camasi . Această zonă va concentra articolele categoriei Shopping din Ziare.Com care au subiectul principal: camasi.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - camasi, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Shopping , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.