Ceasurile scumpe si psihologia

Advertorial
Joi, 22 Februarie 2018, ora 17:48
24785 citiri
Ceasurile scumpe si psihologia

V-ati gandit vreodata sa cumparati un ceas de lux scump? Credeti sau nu exista beneficii atat psihologice, cat si practice pe care vi le ofera un astfel de ceas.

Dincolo de istoria marcilor si terminologia, cei pasionati de ceasuri trebuie sa stie de unde pot cumpara cele mai bune exemplare si motivele pentru care merita sa investeasca intr-un ceas scump.

Beneficiile psihologice ale purtarii unui ceas scump includ faptul ca te ajuta sa te evidentiezi din multime. Te vei simti mai sigur din punct de vedere financiar cu un astfel de accesoriu la incheietura mainii. Eticheta sociala implica adesea cautarea celor mai bune accesorii.

In general, eleganta si bunul gust sunt apreciate in functie de anumite elemente vizuale. De cele mai multe ori, aceste elemente sunt extrem de puternice, astfel incat cei din jur isi fac o anumita parere despre tine inainte sa deschizi gura. Pentru a fi luate in serios, trebuie sa arati serios.

Sa porti un ceas scump la incheietura mainii este un mesaj pentru cei care te analizeaza. Ganditi-va ce s-ar intampla daca te-ai prezenta la o intalnire de afaceri purtand un ceas sport din poliuretan cu ecran LCD?

Pe acest principiu, exista o vorba care spune ca "in Europa un om de afaceri nu este luat in serios daca nu poarta un ceas mecanic".

Ceasul si personalitatea

Pentru ca barbatii, in general, poarta mai putine accesorii decat femeile, acestea au rolul mult mai puternic in a-i diferentia. Unii prefera sa se diferentieze prin palarii elegante, altii prin costume scumpe sau tatuaje.

Indiferent daca faci parte dintr-o categorie enumerata mai sus, un ceas scump este capabil sa faca diferenta. Asta inseamna ca ceasul pe care il purtam spune multe despre cine suntem (sau ce vrem sa parem).

Daca esti o persoana obisnuita, poti purta un ceas obisnuit. Daca esti o persoana unica, vei purta ceasuri barbatesti unice care se potrivesc personalitatii tale.

Mainile si comunicarea

Se spune ca ochii sunt o oglinda sufletului. Poate ca este adevarat, dar si mainile tale sunt la fel. Poate nu ai observat, dar mainile ies tot timpul in evidenta cand oamenii comunica intre ei si gesticuleaza.

De aceea, un ceas frumos va iesi tot timpul in evidenta la incheietura mainii atunci cand doi sau mai multi oameni comunica. Este un argument in plus ca un ceas scump face diferenta in interactiunea dintre oameni.

O mostenire de valoare

Un ceas de valoare ramane nu doar unul dintre cele mai importante cadouri, ci si o mostenire deosebita. Indiferent ce filosofie aveti despre sfarsitul vietii, putem fi de acord ca oamenii continua sa existe si dincolo de moarte prin amintirile celor care i-au cunoscut.

Intr-o astfel de situatie valoarea financiara a ceasului, indiferent daca vorbim despre ceasuri barbatesti sau ceasuri de dama, este mai putin importanta. Atata timp cat ceasul primit, de exemplu, de la bunicul tau functioneaza perfect in ciuda trecerii timpului, el va ramane o amintire speciala.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#ceasuri barbatesti, #ceasuri dama , #ceas