Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Descopera noile modele de ceasuri ieftine, unde pretul nu face rabat la calitate

Advertorial
Luni, 20 Martie 2017, ora 16:20
8342 citiri
Descopera noile modele de ceasuri ieftine, unde pretul nu face rabat la calitate

(P) Ravnite de foarte multi romani cu venituri modeste sau medii, ceasurile ieftine sunt accesorii nelipsite din tinuta vestimentara zilnica.

Create special pentru a raspunde nevoilor de orientare in timp si spatiu, accesoriile de mana la preturi avantajoase imbina tehnica revolutionara, cu mecanismele inteligente de afisaj si functionare, dar si cu nevoia de a fi un bun sprijin.

Asadar, fie ca le folosesc la locul de munca, in timpul liber sau in cursul activitatilor sportive, utilizatorii si iubitorii de accesorii doresc ca aceastea sa le fie un bun indicator de-a lungul intregii zile.

Dar sa vedem care ar fi cele mai noi modele si colectii din categoria ceasurilor ieftine!

Ceasuri ieftine din colectii ravnite de toti

Pe buna dreptate, colectiile Cassio ofera posibililor clienti cele mai noi modele, cu un design rafinat, in culori neutre sau pastelate.

Ceasurile barbatesti si de dama Cassio au la baza bine cunoscutul mecanism quartz, care va indica, intotdeauna, ora cu o precizie de invidiat.

Inventat in anii 70 de catre japonezii de la Seiko, este unul dintre cele mai bune mecanisme existente, care se bazeaza, cu preponderenta, pe elemente electronice ce sunt alimentate de o baterie.

Dupa cum ne arata expertii mecanismului quartz, un ceas ieftin ce are la baza acest sistem va avea o abatere lunara de cel mult 10-20 de secunde, ceea ce extrem de putin comparativ cu ceasurile mecanice. Acestea din urma pot inregistra, in majoritatea cazurilor o abatere de 4-6 secunde zilnic.

Pentru doritorii de ceasuri ieftine, cu un sistem de afisaj analog sau digital precis, care sa aiba o durata lunga de functionare, mecanismul cu quartz, fie el in varianta economica sau de lux, reprezinta cea mai buna alegere.

Ideale pentru a fi asortate tinutelor casual, cat si celor sportive. Paleta de culori completa intregesc fascinatia, gustul si eleganta accesoriilor de mana. Disponibile in culori neutre sau vii, albastru, auriu, crem, argintiu sau negru, colectiile Cassio aduc domeniul orologiei la un alt nivel.

Modelele sport Cassio Special, Sport, dar si cele cu cristal, ori cele cu curea din piele sunt preferatele romanilor si se gasesc pe paginile oficiale ale magazinelor online autorizate.

Performanta sportiva la maxim cu noile ceasuri Cat Watch

Rivalizand cu cele din colectiile Cassio, ceasurile ieftine Cat Watch dispun de un sistem de cronometrare eficient in cazul activitatilor sportive si de un afisaj analog extrem de precis.

Desi nu exceleaza la capitolul eleganta si stil modern, modelele colectii Cat Watch au fost concepute special pentru persoanele care indragesc activitatile sportive, oferindu-le o gama completa de facilitati, fie ca este vorba de o rezistenta crescuta la apa de pana la 100 de metri adancime ori de un sistem de cronometrare performant.

Ceasurile ieftine cu ecran din sticla, cristal si bratara metalica intregesc, in chip minunat, tinutele vestimentare in voga, pentru a ilustra cel mai bine tinutele.

La fel de ingenioase sunt si accesoriile de mana din colectiile Daniel Wellington. Acestea imbina afisajul analog, mecanismul quartz, cureaua din material textil si culorile inchise cu cele vei.

Indiferent de optiune, ceasurile ieftine sunt mereu un mijloc de orientare de care ai nevoie in fiecare zi.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#ceas casio ieftin , #ceas