Costume de mire 2014: Cat te costa o tinuta de nunta inedita?

Miercuri, 23 Aprilie 2014, ora 10:30
13737 citiri
Costume de mire 2014: Cat te costa o tinuta de nunta inedita?

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu, astfel ca nu de putine ori mirii investesc timp si bani pentru a-l transforma intr-un moment memorabil si unic. De la locatia de vis, pana la aranjamentele florale, meniul savuros si tinutele de gala, totul trebuie sa fie la superlativ. Despre rochia de mireasa se stie deja ca trebuie sa fie fabuloasa, dar anul acesta nici costumul de mire nu se lasa mai prejos.

In 2014, tendintele pentru costume de mire arata ca aceste ansambluri vestimentare trebuie sa fie elegante si sa inspire lux si rafinament, dar pentru ca rezultatul final sa fie cu adevarat spectaculos, mirii trebuie sa faca o investitie inteligenta.

Te intrebi cat costa un costum de mire pentru nuntile anului 2014? In principiu, nu este indicat sa pornesti de la criteriul pretului, mai ales daca vrei cu adevarat sa fii un mire modern. Primul lucru de care trebuie sa tii cont este calitatea tesaturii, a croiului si a accesoriilor.

Costumele croite la comanda, personalizate dupa criteriile dorite

In 2014, mirii care isi doresc o imagine perfect construita, ar trebui sa opteze pentru costume la comanda, realizate in functie de conformatia corpului. Adica se poarta costumele personalizate, made-to-measure. Pretul unui astfel de costum este, de multe ori, ceva mai ridicat decat cel al unui costum obisnuit, cumparat de-a gata din magazine, insa merita investitia, deoarece sacoul si pantalonii sunt croiti exact pe masurile tale si nu mai trebuie sa alergi la croitori ca sa-ti faca ajustari suplimentare sau compromisuri de imagine.

Astfel de costume la comanda sunt realizate cu succes in atelierul Rever, un loc in care orice mire poate gasi costumul perfect. Intotdeauna preocupati sa-ti ofere cele mai bune sfaturi vestimentare, croitorii atelierului Rever te vor consilia, pentru ca tu sa alegi tinuta de mire potrivita.

Cat costa o tinuta pentru mire?

In 2014, albastrul este noul negru, astfel ca poti inlocui cu incredere clasicul smoking negru cu un costum de ceremonie in nuante regale de bleumarin sau cobalt. In atelierul Rever, toate costumele la comanda sunt realizate din tesaturi de cea mai buna calitate, furnizate de unele dintre cele mai importante branduri din domeniu.

Pentru a-ti face o idee, pretul unor costume de mire in 2014 se incadreaza intre 2100 si 2500 de lei. Iata ce costume poti alege pentru nunta:

Costum de mire Rever Light Blue Contrast Smoking - pret 2490 lei

Costum de mire Rever Blue Stripes Smoking - pret 2125 lei

Costum de mire Rever Light Blue Contrast - 2490 lei

Pe langa un costum de mire, vei avea nevoie si de o pereche de pantofi de ceremonie, care sa iti intregeasca tinuta. Opteaza pentru Rever Wool & Leather Ceremonial Blue, pantofi realizati manual din piele naturala si stofa H&S.

Pantofi de ceremonie pentru nunta: 800 lei

Vei mai avea nevoie de o camasa de ceremonie, al carei pret ajunge la 360 de lei, si de un papion elegant, care costa 100 lei.

Cat dureaza realizarea produselor?

Pentru croirea unui costum, croitorii atelierului Rever au nevoie de aproximativ 20 de zile, iar pentru restul pieselor comandate, cum ar fi pantofii sau camasa, vor fi necesare aproximativ 7-10 zile.

De recomandat este sa-ti planifici tinuta pentru mire cu cel putin 5-6 saptamani in avans si sa programeazi intalnirea cu croitorii, cu 3-4 saptamani inaintea evenimentului!

Toate produsele pot fi achizitionate din showroom-ul Rever, sau comandate online pe www.rever.ro.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#costume mire 2014, #costume barbatesti, #costume la comanda, #Rever ro , #costum