Cadouri barbati - iata cu ce il poti surprinde Craciunul acesta

Advertorial
Marti, 07 Noiembrie 2017, ora 14:37
24948 citiri
Cadouri barbati - iata cu ce il poti surprinde Craciunul acesta

Se apropie cu pasi repezi una din cele mai asteptate si iubite sarbatori ale anului, iar tu esti din nou in cautarea unor idei cadouri inspirate? Cum probabil Google va fi sprijinul principal in a gasi cadouri barbati si anul acesta, ne-am gandit ca te-am putea ajuta cu cateva idei in acest articol.

Mai intai de toate, ar trebui sa stii ca nu doar tie iti este dificil sa alegi un cadou pentru iubitul sau prietenul tau, ci mai degraba, cu acest "fenomen" se confrunta majoritatea femeilor.

De ce este dificil sa gasim rapid idei pentru cadouri barbati? Pentru ca in general, ne raportam la cadourile pe care femeile si-ar dori sa le primeasca si incercam sa le transpunem in varianta masculina, iar cand facem acest lucru realizam ca mai mult de 50% din cadouri nu sunt plauzibile.

Un exemplu concret ar fi bijuteriile, desi exista bijuterii pentru barbati, nu multi dintre acestia le agreeaza, asa cum se intampla cu femeile, care sunt foarte incantate sa primeasca un cadou de acest tip.

Propunem insa sa ramanem tot in ideea accesoriilor, dar mergem de data aceasta pe cele care le sunt cumva indispensabile barbatilor si nu sunt elemente care tin de abordarea unui anumit stil vestimentar.

Nu cred ca oamenii sunt in general incantati sa primeasca acele cadouri pe care ulterior sa nu le intrebuinteze in niciun fel, cu atat mai mult barbatii, care cu greu gasesc intr-un cadou o intrebuintare cu adevarat folositoare.

Analizand doar putin situatia, am "descoperit" foarte usor un lucru: nu exista barbati care sa nu aiba accesorii precum curea sau portofel. Ce inseamna asta? Inseamna ca poti profita de aceasta oportunitate si poti face un cadou cu adevarat folositor barbatilor din viata ta.

Portofelul, chiar daca la prima vedere poate parea ceva banal, ne ajuta sa fim organizati si ordonati. Cum ar fi oare sa pui direct in buzunare bancnote mototolite, carduri, carti de vizita etc?

Cureaua. Printre cele mai importante obiecte din garderoba unui barbat se afla bineinteles cureaua, iar in prezent s-a depasit putin conceptia ca ea exista ca accesoriu doar pentru a fixa pantalonii, mergandu-se din ce in ce mai mult catre amprenta pe care o are asupra outfiturilor barbatesti.

Poti achizitiona aceste accesorii independent, in functie de ce consideri ca ar putea fi preferintele persoanei careia vrei sa-i daruiesti cadoul sau poti opta pentru seturile cadou care le contin pe amandoua.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#cadouri barbati , #cumparaturi