Cei mai sexy actori, Maria Dinulescu si Florin Piersic Jr., iti recomanda magazinul Cocor (Video)

Vineri, 27 August 2010, ora 14:47
4199 citiri
Cei mai sexy actori, Maria Dinulescu si Florin Piersic Jr., iti recomanda magazinul Cocor (Video)

Cei mai sexy actori romani, desemnati de sondajele de opinie Ziare.com, Maria Dinulescu si Florin Piersic Jr., s-au alaturat campaniei de promovare a noului magazin Cocor, o investitie de 25 de milioane de euro in centrul istoric al Capitalei.

Cocor SA este o companie listata la Bursa de Valori Bucuresti, care a lansat, la 1 decembrie 2008, cea mai mare mediafatada din Europa, cocormediachannel.ro, si a deschis, in mai 2009, cel mai mare spa din Romania, cocorspahotel.ro.

Magazinul Cocor se redeschide in data de 23 septembrie, intr-o formula de exceptie, in care sunt prezenti numerosi designeri romani si internationali: Lena Criveanu, Kinga Varga, Cristian Samfira, Kristina Dragomir, Adelina Ivan, Corina Vladescu, George Neagu, Andra Clitan, Ioana Matei, Gabriela Perianu, Doina Levinta si Dan Coma, Irina Schrotter, Razvan Ciobanu, Mihaela Glavan, dar si Dolce & Gabbana, Cesare Paciotti, Marc Jacobs, Givenchy, Truzzi, Just Cavalli, Gianfranco Ferre, Calvin Klein, Carlo Pignatelli, Trussardi, Pierre Cardin, Mastai Ferretti, Vittorio Marchesi, Flavio Castellani.

O alta noutate absoluta este conceptul de "virtual fashion", disponibil tuturor clientilor. Practic, acestia vor avea acces la o retea de ecrane cu plasma si un body scanner, care le vor inregistra datele corporale, integrandu-le intr-o baza de date, in asa fel incat sa poata proba hainele virtual, dar sa-si si comande vesminte pe masurile lor, fara a mai avea nevoie de sedinte de proba cu designerul preferat.

Vrei sa vezi cum iti poti comanda haine croite pe masura ta, folosindu-te de aplicatia "virtual fashion" din Cocor? Urmareste filmuletul de mai jos:

Vrei sa fii primul care vede cum va arata noul Cocor? Intra aici pentru a vedea planurile magazinului cu profilul fiecarui etaj.

Vrei sa fii primul care vizioneaza spoturile publicitare de redeschidere a magazinului Cocor, in care figureaza cei mai sexy actori romani desemnati de sondajele de opinie Ziare.com, Maria Dinulescu si Florin Piersic Jr.? Urmareste inregistrarea de mai jos! O sa mai ai si alte surprize placute!

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Cocor, #redeschidere cocor, #Maria Dinulescu, #Florin Piersic Jr, #maria dinulescu cocor, #florin piersic jr cocor , #cumparaturi