Cum iti alegi tinuta potrivita pentru o iesire la picnic

Luni, 19 Mai 2014, ora 11:07
4343 citiri
Cum iti alegi tinuta potrivita pentru o iesire la picnic

Imagineaza-ti! Este o zi insorita si ai iesit la iarba verde, departe de oras. Toti prietenii tai sunt acolo. Gratarul sfaraie si e aproape gata, berea e pusa la rece si din cosul de picnic iti fac cu ochiul niste prajituri cu ciocolata.

Un prieten si-a adus chitara si a inceput sa cante, toata lumea e vesela... Iar cea mai mare dorinta a ta este ca ziua sa se termine cat mai repede! Pentru ca te chinuie o pereche de pantofi incomozi. Iar pantalonii tai mai vechi te fac sa te simti ca un pudel captiv intr-o hainuta roz.

Pentru o zi reusita la iarba verde, incepe cu alegerea unor haine potrivite, in care sa te simti excelent toata ziua. Si sa arati bine. Asigura-te ca ai pregatit tot ce iti trebuie pentru a te simti confortabil. Specialistii in Fashion & Beauty de pe Okazii.ro iti vin in ajutor cu o serie de recomandari pentru o tinuta feminina, relaxata si moderna, care se potriveste perfect pentru o iesire in aer liber.

Alege un tricou colorat, din bumbac, cu un model tineresc si vesel, o pereche de pantaloni lejeri, in care sa poti sta linistita pe iarba si care sa te protejeze de muscaturile de insecte. Plus o pereche de tenisi comozi.

Ca accesorii poti folosi o geanta sport incapatoare (pentru diverse lucruri pe care vrei sa le iei cu tine) si, bineinteles, ochelari de soare.

Daca stii care sunt preferintele iubitului tau in materie de haine, ii poti face si lui o surpriza. Recomandarile Okazii.ro includ un tricou multicolor, bermude sau trening, tenisi si ochelari de soare. Toate sunt cu preturi foarte bune. Iar pe langa preturile accesibile beneficiezi si de alte avantaje importante, cum ar fi serviciul Garantia de Livrare sau posibilitatea de a cumpara numai de la vanzatori cu un profesionalism dovedit.

La final, pentru ca totul sa fie ca la carte, mai adauga pe lista de cumparaturi si un cos de picnic simpatic, din care sa scoti la momentul potrivit prajiturile de care spuneam. Pentru ca o zi in aer liber vine cu o pofta sanatoasa de mancare pentru toata lumea. Si te face sa simti ca vacanta de vara nu e departe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#tinute iesire picnic, #tinute picnic, #imbracaminte picnic Okazii , #cumparaturi