MaiMultVerde lanseaza magazinul online shop.maimultverde.ro

Miercuri, 30 Ianuarie 2013, ora 19:56
1858 citiri
MaiMultVerde lanseaza magazinul online shop.maimultverde.ro

Magazinul online al Asociatiei MaiMultVerde a fost lansat in ianuarie 2013 si este o initiativa antreprenoriala care isi propune sa adune fonduri pentru actiunile de impadurire ale organizatiei.

Ideea magazinului online MaiMultVerde a aparut ca urmare a solicitarilor sustinatorilor care isi doreau produse personalizate, din materiale prietenoase cu mediul, iar prin achizitia lor sa sprijine proiectele desfasurate de organizatie.

Produsele puse in vanzare in magazinul online abia lansat sunt de doua tipuri: produse promotionale ale organizatiei, create special pentru sustinatori, si produse oferite de parteneri care doneaza intre 10 si 35% din valoarea produsului.

Fondurile adunate din vanzarea produselor in magazinul online sunt directionate spre actiunile de impadurire desfasurate de Asociatia MaiMultVerde.

Astfel, primele produse puse in vanzare au fost tricouri din bumbac organic, tricouri personalizate cu mesajul "Keep calm and plant trees", cu MaiMultVerde sau Cicloteque, sacose de bumbac, bratari cu charm, felicitari din hartie reciclata si calendare pentru 2013.

Aceste produse sunt realizate in serie mica, astfel incat consumul de resurse sa fie cat mai redus si sa nu ramana stocuri de produse nefolosite. Bratarile sunt realizate cu ajutorul voluntarilor MaiMultVerde: un snur de culoare verde, rosu sau negru, pe care au fost legate charm-uri sau pandantive din metal in forma de frunze, copacei, flori sau biciclete.

O bratara vanduta, un copac plantat

Fiecare bratara vanduta inseamna un copacel plantat intr-o viitoare padure, astfel ca, pe langa obiectul in sine, persoana care a achizitionat bratara face si o fapta buna.

Urmatorul pas a fost cooptarea unor parteneri ale caror produse respecta valorile MaiMultVerde de sustenabilitate: sa fie realizate din materiale naturale sau ingrediente organice, de preferat, produse in Romania, in serie mica sau manual.

Produsele care se gasesc in magazinul online MaiMultVerde se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, atat femeilor, cat si barbatilor, dar si viitoarelor mamici si copiilor de varste foarte mici.

Materialele din care sunt realizate hainele sunt prietenoase cu mediul: bumbac organic, in, lana, unele chiar refolosite. Produsele cosmetice si cele de curatenie sunt biodegradabile, netestate pe animale, fara parabeni, conservanti sau derivati din petrol, iar ingredientele lor sunt organice.

Toate produsele pot fi achizitioante de pe Shop.mamimultverde.ro, iar livrarea lor in Bucuresti se face prin Tribul, serviciul de curierat pe bicicleta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#magazin mai mult verde, #magazin online produse bio, #magazin online produse handmade , #cumparaturi
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Excelenta initiativa. Succes.