Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Oferte atractive de produse destinate vacantei

Marti, 08 Iulie 2014, ora 15:52
1543 citiri
Oferte atractive de produse destinate vacantei

Ochelarii de soare si costumele de baie se numara printre cele mai cautate produse online in aceste zile. Okazii.ro a pregatit o campanie speciala pentru toti cei care se pregatesc de vacanta la mare si nu numai. Peste 300 de articole pentru plaja beneficiaza in aceasta perioada de reduceri de pret care ajung si pana la 70%.

Preturile se incadreaza intre 13 si 420 de lei, pentru produse din sase categorii: costume de baie, short-uri, slapi pentru femei, slapi pentru barbati, creme pentru protectie solara si ochelari de soare.Conform datelor Okazii.ro, in topul celor mai tranzactionate produse se regasesc in acest moment ochelarii de soare Ray Ban si costumele de baie pentru femei Victoria's Secret. Iata si cateva dintre cele mai atragatoareoferte pentru femei:

"Am realizat o selectie de produse pentru care numarul de cautari pe site este in aceste zile in crestere. Ofertele incluse sunt variate si avantajoase, astfel incat vom da posibilitatea unui numar cat mai mare de utilizatori sa gaseasca produsele potrivite, cu o economie importanta pentru bugetul de vacanta", spune Alexandra Minciuna, managerul categoriei Fashion&Beauty de pe Okazii.ro.

Cele mai dorite gadgeturi in vacanta

Gadgeturile reprezinta o alta categorie de produse care genereaza un mare numar de tranzactii in perioada vacantelor. Pentru cei care vor sa se asigure ca au tot ce le trebuie inainte de plecare, Okazii.ro ofera o serie de recomandari de produse care pot fi cumparate onlinela preturi foarte bune:

Pe langa preturile accesibile, Okazii.ro ofera o serie de servicii care au ca scop cresterea calitatii tranzactiilor. Folosind serviciul Garantia de livrare, cumparatorii au siguranta ca primesc exact produsul comandat, iar sistemul de calificative ii ajuta sa selecteze vanzatorii verificati, care si-au dovedit profesionalismul pe Okazii.ro.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Okazii produse vara, #oferte vara Okazii, #reduceri ochelari Ray Bean , #cumparaturi