Pe ce-si cheltuiesc americanii banii - 2,6 miliarde $ se duc pe hartia igienica

Vineri, 01 Februarie 2013, ora 13:14
1888 citiri
Pe ce-si cheltuiesc americanii banii - 2,6 miliarde $ se duc pe hartia igienica

In 2012, americanii au cheltuit 10,7 miliarde de dolari la cumparaturi, arata statisticile, suma ce ar fi ajuns pentru 300 de insule particulare.

O statistica inedita publicata de Business Insider arata ca numai pe bere americanii au dat, anul trecut, 96 de miliarde de dolari. Pentru ca la bere merg covrigeii, au platit pentru acestia 550 de milioane de dolari. Dupa atata bere, merge si o gura de apa, asa ca locuitorii SUA au platit, pentru lichidul imbuteliat, 11 miliarde de dolari.

Cafeaua le-a scos din buzunar 11 miliarde de dolari, iar ciocolata 16 miliarde de dolari. Alimentele americanilor, insumate, au costat 478 de miliarde de dolari anul trecut, mai arata statisticile. La fast food americanii au lasat 117 miliarde de dolari. 65 de miliarde de dolari s-au dus pe sucuri si racoritoare.

Pe solutiile de albit dintii si tratamentele cu acelasi scop americanii au platit 1,4 miliarde de dolari, iar pe medicamentele si terapiile pentru sinusuri 5,8 miliarde.

310 milioane $ pentru costumele de Halloween ale cainilor si pisicilor

Semn ca sunt mari iubitori de animale, aceiasi cetateni ai SUA au scos din buzunar 310 milioane de dolari pentru costumele de Halloween ale animalelor de companie.

Pentru romanele de dragoste au renuntat la 10 miliarde de dolari, iar pe inelele de logodna si verighete au dat 11 miliarde de dolari. Florile de Sfantul Valentin au costat 1,7 miliarde de dolari.

Frumos mirositori, americanii cheltuiesc circa 4,2 miliarde de dolari pe parfumuri (cifra fiind tot din 2012). Din pacate, pariurile ii lasa fara 34,6 miliarde de dolari.

Amatori de tatuaje, acestia lasa in saloanele de gen 2,3 miliarde de dolari pe an. 66 de milioane de dolari se duc, insa, tot anual, pe indepartarea acestora.

Pe jocuri video, in 2012, americanii au platit 17 miliarde de dolari.

Hartia igienica le micsoreaza economiile cu 2,6 miliarde de dolari, iar pe melodiile pentru telefonul mobil americanii platesc 5 miliarde de dolari (statistica fiind tot pe 2012).

Numai pentru ingrijirea gazonului renunta la 40 de miliarde de dolari, relateaza Bloomberg.

Cheltuielile legate de cresterea copiilor au ajuns, anul trecut, la 47 de miliarde de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#americani cheltuieli, #americani cheltuieli animale companie, #SUA cheltuieli hartie igienica, #cheltuieli albit dintii SUA , #cumparaturi