Tu stii la ce trebuie sa fii atent atunci vrei sa iti cumperi cel mai bun frigider mic?

Luni, 08 August 2016, ora 11:50
1893 citiri
Tu stii la ce trebuie sa fii atent atunci vrei sa iti cumperi cel mai bun frigider mic?

Frigiderul este unul dintre cele mai cumparate si mai folosite aparate electrocasnice, fiind aproape imposibil sa gasesti chiar si o singura casa in care sa nu fie prezent acesta.

Numarul vanzarilor cresc periodic, in functie si de care este ciclul de viata al aparatelor frigorifice. De exemplu, anul acesta se inregistreaza o crestere a numarului persoanelor care isi cumpara noi frigidere, fiind vorba de cei care au achizitionat un anumit model in urma cu 5-7 ani si care isi doresc sa il schimbe.

Asadar, dupa cum iti poti da seama, durata de viata a frigiderului variaza destul de mult, ea fiind cel mai adesea cuprinsa in intervalul 5 - 10 ani, deci mai mult decat suficient. Totusi, pentru ca sa te poti folosi atat de mult timp de un electrocasnic trebuie sa il si alegi pe cel mai bun, astfel incat sa fie vorba de un model de calitate, la un pret care, cu toate acestea, sa nu iti depaseasca foarte mult bugetul pe care il ai la dispozitie.

In acest articol accentul va fi pus pe alegerea unui frigider mic dar bun, acesta avand o paleta destul de larga de intrebuintari. Putem spune ca in aceasta categorie pot fi incluse si frigiderele auto ori mini barurile, dar cel mai adesea termenul este folosit pentru a defini frigiderele de dimensiuni mai mici, care sa poata fi folosite intr-o garsoniera (care nu pune foarte mult spatiu la dispozitie) ori pentru o camera de hotel.

Care sunt avantajele pe care ni le ofera un frigider mic?

Un frigider mic de calitate este capabil sa iti puna la dispozitie, in ciuda dimensiunilor reduse, un spatiu bine compartimentat, astfel incat sa il poti folosi intr-un numar cat mai mare de cazuri. Nu de putine ori o sa ai in vedere si prezenta unui congelator in partea superioara a sa, congelator care insa nu va fi unul cu un volum foarte mare (de exemplu, daca ar fi sa facem o medie volumul congelatorului in cazul frigiderului mic este de aproximativ 15 litri).

Cum arata, in opinia noastra, un frigider mic perfect? Dupa cum spuneam, este bine sa fie prezent si un congelator, situat in partea de sus, care desi nu iti va pune la dispozitie un volum mare, se va dovedi mai mult decat util, chiar in unele situatii in care nu te astepti.

Dupa aceea modul in care este compartimentat frigiderul trebuie sa fie unul care sa puna cat mai mult cu putinta in valoare spatiul pe care il avem la dispozitie, astfel incat sa avem libertatea de organizare a alimentelor. Aici se poate avea in vedere prezenta rafturilor ajustabile, a usii reversibile, precum si prezenta unui spatiu suficient de mare pe inaltime, astfel incat sa putem depozita aici si sticle de diferite dimensiuni.

La ce trebuie sa fii atent inainte de a scoate banii din buzunar?

Dupa cum spuneam, pentru a avea garantia ca te vei putea folosi de noul tau aparat frigorific pentru o perioada cat mai lunga de timp, trebuie sa acorzi putina atentie alegerii pe care urmeaza sa o faci, in sensul ca o sa ai grija ca pe fisa tehnica sa fie inscrise caracteristici care sa vina in avantajul tau. Care sunt ele mai exact?

Din moment ce vrei sa cumperi un frigider mic tocmai pentru faptul ca nu ocupa foarte mult spatiu, se presupune ca esti limitat din punct de vedere al dimensiunilor pe care le poate avea aparatul frigorific.

Asadar, inainte de a cumpara un anumit model, asigura-te ca toate dimensiunile sale sunt perfecte pentru locul in care ti-ai propus sa il amplasezi. Dupa ce ai facut asta, in functie de dimensiuni o sa iti poti da seama si care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie in ceea ce priveste capacitatea pe care o poate avea frigiderul.

Pe lista cu caracteristici importante mai putem inlcude si sistemului de dezghetare al frigiderului, nivelul de zgomot pe care il are in timpul functionarii si eficienta energetica a acestuia.

Continut sponsorizat

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#cumparaturi frigider mic, #frigider mic bun , #cumparaturi