Valentine's Day: idei de cadouri extravagante pentru el

Luni, 10 Februarie 2014, ora 14:39
3513 citiri
Valentine's Day: idei de cadouri extravagante pentru el
Foto: berilac.com

Exista lucruri de care barbatii se indragostesc pur si simplu. Valentine's Day e momentul perfect in care poti sa-i oferi iubitului tau un cadou aparte, usor extravagant, care sa marcheze acesta zi deosebita.

Este elegant, fascinat de lucrurile de calitate, e plin de imaginatie si intotdeauna gata pentru noi experiente? Este conservator, conformist si previzibil? Nu conteaza, vino in universul cadourilor de pe Okazii.ro si fa o alegere care sa i se potriveasca perfect. Vei simti bucuria de a darui si ii vei impartasi incantarea.

Ceas Corum Admirals Cup Rose Gold Brown

Ofera-i cel mai seducator mod de a masura momentele petrecute impreuna. Un ceas elvetian exceptional sub toate aspectele: design impresionant, realizat din aur roz de 18K, cu geam din cristal de safir.

Ceas Maurice Lacroix Skelette Gold 2

Este unic, extraordinar si durabil. Un rezultat al maiestriei: componente confectionate cu minutiozitate, un mecanism impresionant in fiecare detaliu.

Costum elegant

Costumul clasic trebuie sa fie prezent in garderoba oricarui barbat. Ii va oferi un plus de eleganta, stil si o prezenta remarcabila in toate momentele importante din viata lui.

Joc Fifa 14

Majoritatea barbatilor savureaza meciurile de fotbal. Cu acest joc va putea fi maestrul absolut in meciurile construite de el si-l vei avea langa tine, caci nu va mai simti nevoia sa mearga la stadion.

Joc Battlefield

Invita-l intr-o lume a adevaratilor razboinici, cu harti, vehicule speciale, arme - tot arsenalul de care are nevoie pentru a-si demonstra abilitatile. O experienta intensa, in care va savura momente de glorie formidabile.

Barbatii sunt niste copii mai mari. Fa-l sa traiasca si sa se bucure din plin de cadourile primite ca in copilarie. Vino pe Okazii.ro si gaseste-i cadoul perfect pentru Ziua Indragostitilor!

Okazii.ro iti pune la dispozitie mai multe modalitati prin care sa te asiguri ca inchei tranzactiile in cele mai bune conditii.

Pentru ca banii tai sa fie in siguranta, foloseste serviciul Garantia de Livrare, care este gratuit pentru cumparatori. Prin intermediul acestuia, Okazii.ro iti garanteaza ca iti vei recupera banii daca produsul pe care l-ai primit nu corespunde descrierii facute de vanzator.

In plus, poti alege sa inchei tranzactii cu vanzatorii verificati. Daca observi mentiunea "premium" in cazul acestora, stii ca este vorba despre vanzatori certificati de Okazii.ro, pentru un nivel inalt de profesionalism si seriozitate. De asemenea, sistemul de calificative acordate vanzatorilor te poate ajuta sa iti faci o idee foarte clara despre seriozitatea vanzatorului respectiv.

In cazul in care platesti produsele online cu cardul, banii ajung la vanzator doar daca ai primit exact produsul comandat. In caz contrar, ai cinci zile la dispozitie in care poti returna produsul.

Cauta cele mai bune oferte si cumpara in siguranta pe Okazii.ro!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#cadouri Okazii Ziua Indragostitilor, #cadouri extravagante okazii, #cadouri extravagante okazii Valentine Day , #cumparaturi