Dior relanseaza colectia de parfumuri "Creatiile domnului Dior"
Shopping / dior
Casa Dior relanseaza colectia de parfumuri "Les creations de Monsieur Dior" ("Creatiile domnului Dior"), prin care doreste sa readuca in atentia celor care iubesc parfumurile cateva dintre cele mai vechi si mai cautate ape de toaleta ale acestui brand. Prin intermediul noii colectii, Dior vrea ca lumea sa redescopere parfumuri florale ...
Telefonul Dior cu 640 de cristale Swarovski costa 26.000 de dolari
Joi, 15 Octombrie 2009, ora 17:55 - Telefonul Dior cu 640 de cristale Swarovski costa 26.000 de dolari
Shopping / dior
Desi criza nu a trecut noua creatie de la Dior costa nici mai mult nici mai putin decat 26.000 de dolari si este un telefon. Desi este un telefon mic si dragut nu are nicio noutate care sa dea...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei dior . Această zonă va concentra articolele categoriei Shopping din Ziare.Com care au subiectul principal: dior.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - dior, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Shopping , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.