Accesorii pentru o casa demna de Alice in Tara Minunilor? (Galerie foto)

Marti, 09 Martie 2010, ora 11:53
1470 citiri
Accesorii pentru o casa demna de Alice in Tara Minunilor? (Galerie foto)
Foto: Daily Mail

Aproape orice persoana, in copilarie, si-a dorit sa fie un persoanj de poveste. Fie ca era Alba ca Zapada, Cenusareasa, un print dintr-un basm sau Alice in Tara Minunilor, imaginatia de copil ne facea sa ne simtim unici in lumea noastra.

Acum iti poti indeplini acest vis, incercand sa faci din casa ta locul potrivit pentru Alice in Tara Minunilor. Daily Mail iti propune cateva accesorii pentru casa ce te vor ajuta sa intri intr-o atmosfera de povesti.

Dimineata o poti incepe intr-un mod deosebit, daca vei servi ceaiul sau cafeaua dintr-un ceainic precum cel de mai jos.

Pentru ca atmosfera de povesti sa fie si mai de impact poti achizitiona un ceainic precum urmatorul. Frigul de afara si zapada vor avea un impact mai mic asupra ta, daca incepi ziua cu un ceai cald.

Iti aduci aminte de biscuitii gustosi facuti de bunica sau de cei cu ajutorul carora ne pacaleau parintii sa facem ce doreau ei? Daca vrei sa retraiesti acele vremuri, cumpara-ti biscuiti si pune-i in aceasta cutie speciala. Simplul fapt ca ii vei scoate dintr-o cutie speciala te va face sa simti ca au un gust mult mai bun. Daca ii vei consuma cu o cana de lapte cald, cuibarit intr-o paturica, iti vei putea lasa imaginatia sa zboare si sa simti ca esti intr-o lume magica, unde frigul si stresul de zi cu zi nu te pot atinge.

Ce te-ar putea face sa te simti Alice in Tara Minunilor, daca nu aceasta cutie muzicala pe care apare desenat Iepurele Alb, prin vizuina caruia fetita ajunge in Tara Minunilor?

Si pentru ca trebuie la un moment dat sa te "trezesti" la realitate, o sa ai nevoie de un ceas. De ce sa nu fie tot unul magic?

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Alice Tara Minunilor accesorii, #accesorii casa atmosfera basm , #Gucci