Ce cadou ii cumperi iubitului de Craciun? (Galerie Foto)

Miercuri, 25 Noiembrie 2009, ora 18:05
4781 citiri
Ce cadou ii cumperi iubitului de Craciun? (Galerie Foto)
Foto: The Times

Si femeilor le este la fel de greu sa cumpere cadouri barbatilor din viata lor, asa cum le este greu si barbatilor sa se decida ce cadou sa le faca partenerelor de viata.

Desi isi petrec majoritatea timpului descoperindu-se unul pe altul, cand e vorba de cadou, femeile ajung si ele in impas si nu au idei atat de originale pe cat si-ar dori. In aceasta situatie, incep sa apeleze la prietenii apropiati pentru a primi sfaturi utile.

Doar cateva saptamani ne mai despart de Craciun si de perioada in care se impart cadouri. Ca femeie intri putin in panica. Mai ales daca esti cu un barbat de putin timp si inca nu ai descoperit ce cadou si-ar dori cu adevarat.

Si daca il vei intreba direct ce isi doreste, cel mai probabil iti va spune ca vrea un Ferrari, un iaht sau sosete, asa ca fie iti pui imaginatia la lucru fie accepti niste sfaturi venite de la The Times.

O solutie la care apeleaza mereu femeile sunt piesele de vestimentatie. Ii cumpara iubitului ei haine. Dar si aici sunt unele nuante.

Daca este un afacerist de succes poti sa ii cumperi o camasa in dungi sau poti sa ii cumperi un tricou polo pe care sa il poarte in timpul liber asortat cu o jacheta de lana.

De asemenea, poti sa ii cumperi o pereche de blugi clasici de la Diesel, pe care poate sa ii poarte si in zilele de vineri cand nu se impune un "dress code" sobru la serviciu.

Daca iubitul tau este mai tanar si are un stil de viata activ poti sa ii faci cadou un ceas sau o pereche de tenisi Converse, o geanta sau un fular de lana gri sau negru.

Poti sa ii cumperi si ceva in culori mai tari daca este metrosexual - daca stii ca nu e indraznet, mai bine renunta la ideea culorilor puternice.

Un alt cadou perfect pentru barbatul din viata voastra poate fi o curea asortata la o pereche de pantofi. Evita insa sa cumperi modele care au fost prezentate pe podiumurile de moda. S-ar putea sa fie un cadou prea extravagant si prea putin apreciat.

De asemenea, un cadou perfect de Craciun pentru barbati il reprezinta un ceas, un portofel inscriptionat cu initialele numelui, o agenda personalizata sau diferite gadgeturi electronice. Barbatii sunt innebuniti dupa "jucarii", asa ca nu puteti da gres cu acestea din urma.

Tot pe lista cadourilor care vor fi apreciate de iubitii vostri pot fi cartile, parfumurile sau accesoriile pentru masina - aveti insa grija la gusturile lui, nu incercati sa cumparati ceva doar pentru ca va place dumneavoastra.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#sfaturi utile cadouri barbati, #camasa gadget geanta curea , #Gucci