Diamante cu 50% mai ieftine, pe Internet

Miercuri, 17 Decembrie 2008, ora 12:49
4974 citiri
Diamante cu 50% mai ieftine, pe Internet

Cele care doresc sa se razbune pe fostul logodnic isi pot vinde la licitatie, pe Internet, inelul de logodna.

Joshua Opperman, creatorul site-ului de licitatii "I Do... Now I Don't", specializat in inele cu diamante sau pietre pretioase, a decis sa puna bazele noii sale afaceri dupa ce, intr-o buna zi, logodnica sa a plecat in mod inexplicabil, lasandu-i amintire doar inelul cu diamant.

"Am incercat sa vand inelul la magazinul de unde il cumparasem insa doreau sa-mi dea pe el doar 32% din suma cu care il cumparasem", a povestit el pentru CNN.

Asa a aparut ideea site-ului de licitatii "I Do ... Now I Don't" , mai ales ca aflase ca sunt mai multi oameni in situatia sa. Acum, pagina de internet are trei angajati, printre care un expert care evalueaza inelele celor care vor sa vanda.

"Am vrut sa fie un loc sigur pentru vanzarea si cumpararea de inele cu diamant pentru logodna. Cand cineva castiga licitatia, inelul ne este trimis noua, la fel ca si banii asa ca bijutierul nostru se poate asigura ca diamantul este real si ca oamenii primesc exact lucrul pentru care au platit" spune el.

Daca inelul nu corespunde descrierii, firma il nu il vinde si inapoiaza banii cumparatorului. Daca vanzarea se finalizeaza insa, "I Do... Now I Don't" pastreaza 5% din pretul de vanzare.

Bijuteriile vandute prin intermediul site-ului variaza in pret si calitate - de la un inel de argint cu perla care s-a vandut cu 150 de dolari la un inel de platina cu diamant de trei carate, pentru 18.000 de euro.

Opperman sustine ca potentialii cumparatori nu par a fi superstitiosi cand vine vorba de a cumpara un inel provenind dintr-o relatie destramata.

Realitatea este ca, probabil, si pretul acestora este prea bun pentru a fi scoase complet din calcul din cauza unei superstitii: in general, inelele cu diamant se vand cam la 50-60% din pretul cu care au fost achizitionate initial.

Maria Ionescu

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#inele diamante ieftine, #Internet , #Gucci