Idei de cadouri: de la crema anticelulita pana la ATV castigat la bere

Luni, 17 Noiembrie 2008, ora 21:10
1286 citiri
Idei de cadouri: de la crema anticelulita pana la ATV castigat la bere

Cati dintre dvs nu va ganditi deja la ce cadouri sa faceti celor dragi de Craciun? Internetul este o sursa de idei si preturi pentru orice buzunare.

Aici se vand de la ceasuri de aur si creme anticelulita "cu efect de caldura" pana la ATV-uri castigate la cine stie ce concursuri. Un anunt ofera o "crema cu efect de venin de albine" adusa tocmai din Spania, cu rezultate garantate.

Doritoarele/doritorii sunt atentionati ca, imediat dupa aplicarea cremei, se simte "o mare senzatie de incalzire, inrosire si un pic de mancarime", mai accentuate in primele zile de tratament, dar niciodata prezentand vreun pericol sau durere.

"Senzatiile pe care le ofera ii demonstreaza eficacitatea", ne asigura vanzatoarea. Pretul este de 100 lei pentru un flacon de 200 ml.

Cine vrea insa sa faca un cadou un ceas barbatesc, poate alege un Perigaum Luberjack Cronograf, sigilat, in cutie, pentru 249 euro. Se ofera o garantie de un an in baza documentului care insoteste ceasul.

O ocazie deosebita o reprezinta un Renault din 1991 care are un pret de 2.000 euro negociabil fara sistemul audio sau 3.000 euro negociabil cu totul.

Acesta are un rulaj 140.000 km, scaune recaro de fabrica cu reglaj lombar si pe inaltime, volan reglabil pe inaltime, suspensie sport reglabila pe inaltime.

Masina nu are probleme tehnice, dar tapiteria este rupta pe o aripioara a scaunului. In pretul masinii intra inca o caroserie identica completa, cat si piesele luate de pe ea.

Doamnele isi pot procura tot de pe net un ondulator de par marca Rowenta pentru doar 30 lei "pentru hairstyle". "A fost cumparat demult, prin 1995, dar a fost folosit foarte ocazional, cam de 8 ori", ne asigura proprietarul.

Unul dintre castigatorii la o promotie de bere isi pune la vanzare ATV-ul castigat. Momentan are numere rosii, are la bord doar 100 Km, iar pretul este de 3.300 euro.

Iubitorii de retro pot achizitiona un magnetofon Akai supus unei revizii tehnice temeinice si adus cat mai aproape de parametrii originali.

Curelele si rola presoare au fost schimbate, de aici aparand si diferentele de pret fata de alte aparate din aceeasi clasa vandute pe site. Garantia este de doi ani, iar pretul de 3000 euro.

Tot pe net puteti gasi un ceas de aur Geneve 14 K, pentru 2500 euro.

Vlad Voiculescu

ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
Kaspersky, compania rusă de securitate cibernetică, a raportat recent activitățile unui grup de hackeri numit ToddyCat, care vizează organizații guvernamentale și militare din regiunea...
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
#Cadouri, #Internet, #craciun, #idei , #Gucci