Invitatie la shopping: Cum sa te imbraci ieftin pe timp de criza

Vineri, 10 Iulie 2009, ora 12:00
4462 citiri
Invitatie la shopping: Cum sa te imbraci ieftin pe timp de criza
Foto: La Repubblica

Sfaturile editorului lifestyle pentru cititorii Ziare.com

Pe zi ce trece, vestile proaste din domeniul economiei, care afecteaza in mod direct buzunarul nostru, ne provoaca stres si suparare. In aceste conditii, hainele au devenit ultima noastra grija, mai ales ca banii destinati innoirii garderobei sunt deseori redistribuiti pentru alte probleme presante.

Am devenit preocupati de hrana, de plata ratelor si de asigurarea resurselor care ne asigura plata nevoilor primare pe care le avem. De aceea, cheltuielile pe care le faceam de obicei pentru satisfacerea "mofturilor" au disparut din vocabularul si practicile noastre.

In ciuda conditiilor nefaste, exista o solutie ieftina si practica ca sa fim cochete: moda vintage. Putine mai sunt persoanele care nu au auzit pana acum de acest concept nou in moda, desi prin definitia lui se refera la ceva vechi.

Hainele din dulapul bunicii pot fi reinventate si purtate. In cazul in care bunicile nu au mai pastrat nimic din acele vremuri, puteti sa colindati aproape in fiecare weekend targurile de vintage.

Aceasta moda incepe sa capete o amploare mare si la noi in tara. In mod special in marile orase din Romania, unde femeile isi doresc sa aiba o tinuta unica, care refuza uniformizarea si incadrarea in anumite tipare.

E placut sa vezi pe strada tinute care te duc gandul la atmosfera pariziana. De asemenea, pentru o tinuta vintage pot sa colinzi si magazinele de second hand pentru ca vei avea surprize mari.

In aceste magazine lucrurile sunt uneori mai rezistente decat cele pe care le gasiti pe tarabele din piete. Mandria nu tine de foame si nici de cald asa ca nu ezitati sa le treceti pragul. In plus, aici veti gasi si accesorii de epoca, genti si pantofi care cu siguranta pot da un aer unic oricarei tinute.

Si daca esti femeie si simti nevoia de o sesiune de shopping "in scopuri terapeutice" insa nu ai timpul necesar sa bati magazinele, da o raita prin magazinele online cu vesminte vintage si ai putea avea surpriza sa descoperi lucruri frumoase la preturi foarte mici.

In vremuri de criza se impun solutii diferite, asa ca puteti sa fiti in continuare persoane cochete la preturi mici.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#invitatie shopping, #haine vintage, #magazine second hand, #haine ieftine , #Gucci