Mobila la comanda, pentru un design unic

Luni, 01 Septembrie 2008, ora 13:26
1719 citiri
Mobila la comanda, pentru un design unic

Cumparatorii din Romania au inceput sa se orienteze, in ultimul timp, catre mobila facuta la comanda. Aceasta tendinta se inregistreaza pentru ca ofera produse unice, care nu se incadreaza in tiparele clasice ce pot fi cumparate din magazinele de profil.

Specialistii sustin ca, in ultimii ani, a crescut numarul celor care aleg sa-si faca mobilierul dupa gusturile lor, informeaza Evenimentul Zilei, in editia online.

"Romanilor fie le place sa comande mobila personalizata, fie sunt nevoiti, din cauza proastei arhitecturi a blocurilor construite in timpul regimului comunist", spune Alin Trusca, director general al MagazinMobila. ro. Desi pretul mobilierului comandat este mai mare decat al celui gata facut el prezinta si avantaje.

Asftel ca, va puteti alege materialul, culoarea sau forma preferata. In plus, beneficiati si de sfatul unei persoane avizate si de costuri suplimentare reduse. Majoritatea producatorilor includ in pret serviciile de transport si montaj. In general, interesul producatorilor este de a oferi servicii de calitate, peste cele din magazinele de specialitate.

Este recomandat sa solicitati furnizorului o schita semnata si stampilata, care sa cuprinda toate detaliile legate de materialele folosite, garantie si sumele achitate in avans pe un contract. "Conform legislatiei romane pentru bunurile de folosinta indelungata, minimul de garantie trebuie sa fie de 12 luni", spune directorul de la MagazinMobila.ro.

Este recomandat sa stabiliti in contract o data-limita de predare si eventual daune, daca firma depaseste data stabilita. Pentru a evita surprizele neplacute, alegeti sa lucrati cu firme autorizate, care va dau contract cu stampila firmei si datele ei.

Amazon, amendată cu 7,8 milioane de dolari. Ce acuzații i se aduc companiei americane
Amazon, amendată cu 7,8 milioane de dolari. Ce acuzații i se aduc companiei americane
UOKiK a amendat compania americană Amazon cu 31 de milioane de zloţi (7,8 milioane de dolari) pentru că a indus în eroare clienţii în privinţa disponibilităţii produselor şi a datelor de...
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
#mobila, #comanda, #produse, #unice, #diferite , #Gucci